Sarenza

Alle reviews

Sarenza

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Sarenza

Nieuwe schoenen, een nieuw kledingstuk of een nieuwe tas… Het kan soms een uitdaging zijn om een webshop te vinden waarop jij jouw gewenste item kunt vinden. Het bedrijf Sarenza is een online winkel waar jij al dit soort producten kunt bestellen.

Het kan lastig zijn om een goed beeld te krijgen van hoe betrouwbaar een webshop zoals Sarenza is. Of misschien zou je wel meer willen weten over het retourbeleid, de leveringsprocedure of de service in het algemeen. Lees daarom de reviews over het bedrijf op ReviewsBird, zodat je Sarenza goed leert kennen. Door de ervaringen van andere klanten van Sarenza te lezen, krijg je een goed beeld over of dit het bedrijf is waar jij naar op zoek bent.

Over Sarenza
Bij het bedrijf Sarenza kun je terecht voor verschillende producten, zoals schoenen, kleding, tassen en accessoires. Het bedrijf werd in 2005 opgericht in Frankrijk en het hoofdkantoor bevindt zich dan ook in de hoofdstad Parijs. Inmiddels opereert het bedrijf al jaren als online winkel in verschillende Europese landen.

Het bedrijf werkt samen met verschillende schoenenexperts en schoenfabrikanten. Om die reden stelt Sarenza dat de webshop altijd de laatste trends aanbiedt. Sarenza werkt niet alleen maar samen met grote merken, maar gaat ook in zee met jonge designers. Op de website is dan ook een divers aanbod van producten te vinden.

Producten en diensten Sarenza
Het bedrijf Sarenza biedt verschillende soorten en merken schoenen, kleding en accessoires aan voor zowel dames, heren en kinderen. Zo kun je op de website terecht voor sneakers, laarzen en pantoffels, maar vind je ook jassen, broeken, sweaters en sieraden. Het bedrijf heeft daarnaast een brede tassencollectie. Het bedrijf biedt meer dan 700 verschillende merken aan in Nederland.

Sarenza werkt samen met verschillende merken. Denk hierbij aan Nike, Ugg en Clark. Ook biedt het bedrijf merken aan die exclusief op de website van Sarenza worden aangeboden. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld haar eigen merken, zoals Sarenza Pop, Sarenza Wear en Mr. Sarenza. Op de Facebookpagina en in het eigen blog van Sarenza, informeert het bedrijf je over de laatste fashion trends.

Garanties en contact Sarenza
Het bedrijf biedt een service aan waarbij je jouw items thuis kunt laten bezorgen. Vervolgens kun je de items thuis passen, maar wanneer je niet volledig tevreden bent over jouw aankoop, geeft het bedrijf de mogelijkheid om de items gratis te retourneren. Ook stelt het bedrijf een ruime bedenktijd te hanteren voor het omruilen of retourneren van de artikelen. Wat betreft de levertijd stelt het bedrijf dat zij snel leveren. Ook wanneer je een aankoop retourneert, stelt het bedrijf dat de terugbetaling niet lang op zich zal laten wachten.

Bij vragen of opmerkingen kan je contact zoeken met de klantenservice van Sarenza. Het bedrijf is per e-mail bereikbaar op klantenservice@sarenza.nl. Ook heeft Sarenza een pagina op haar website met veel gestelde vragen waar je terecht kunt voor de meer algemene vragen.

Ervaringen, beoordelingen en reviews over Sarenza
De meeste mensen vinden het prettig om een goed beeld te hebben bij een bedrijf en de service die het bedrijf aanbiedt. Daarvoor is het essentieel om de ervaringen van andere klanten te lezen. Op de website van ReviewsBird tref je al deze ervaringen van mensen en het is dus raadzaam om ze te lezen om op die manier een goed beeld te creëren over een bedrijf zoals Sarenza. Heb jij al eens een product gekocht op de website van Sarenza? In dat geval zouden wij graag jouw mening en ervaringen over het bedrijf horen. Door een review te schrijven, help je andere mensen die nog twijfelen bij de vraag of zij wel of niet zullen bestellen bij het bedrijf Sarenza.