Sarenza

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Sarenza

Nieuwe schoenen, een nieuw kledingstuk of een nieuwe tas… Het kan soms een uitdaging zijn om een webshop te vinden waarop jij jouw gewenste item kunt vinden. Het bedrijf Sarenza is een online winkel waar jij al dit soort producten kunt bestellen.

Het kan lastig zijn om een goed beeld te krijgen van hoe betrouwbaar een webshop zoals Sarenza is. Of misschien zou je wel meer willen weten over het retourbeleid, de leveringsprocedure of de service in het algemeen. Lees daarom de reviews over het bedrijf op ReviewsBird, zodat je Sarenza goed leert kennen. Door de ervaringen van andere klanten van Sarenza te lezen, krijg je een goed beeld over of dit het bedrijf is waar jij naar op zoek bent.

Over Sarenza

Bij het bedrijf Sarenza kun je terecht voor verschillende producten, zoals schoenen, kleding, tassen en accessoires. Het bedrijf werd in 2005 opgericht in Frankrijk en het hoofdkantoor bevindt zich dan ook in de hoofdstad Parijs. Inmiddels opereert het bedrijf al jaren als online winkel in verschillende Europese landen.

Het bedrijf werkt samen met verschillende schoenenexperts en schoenfabrikanten. Om die reden stelt Sarenza dat de webshop altijd de laatste trends aanbiedt. Sarenza werkt niet alleen maar samen met grote merken, maar gaat ook in zee met jonge designers. Op de website is dan ook een divers aanbod van producten te vinden.

Producten en diensten Sarenza

Het bedrijf Sarenza biedt verschillende soorten en merken schoenen, kleding en accessoires aan voor zowel dames, heren en kinderen. Zo kun je op de website terecht voor sneakers, laarzen en pantoffels, maar vind je ook jassen, broeken, sweaters en sieraden. Het bedrijf heeft daarnaast een brede tassencollectie. Het bedrijf biedt meer dan 700 verschillende merken aan in Nederland.

Sarenza werkt samen met verschillende merken. Denk hierbij aan Nike, Ugg en Clark. Ook biedt het bedrijf merken aan die exclusief op de website van Sarenza worden aangeboden. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld haar eigen merken, zoals Sarenza Pop, Sarenza Wear en Mr. Sarenza. Op de Facebookpagina en in het eigen blog van Sarenza, informeert het bedrijf je over de laatste fashion trends.

Garanties en contact Sarenza

Het bedrijf biedt een service aan waarbij je jouw items thuis kunt laten bezorgen. Vervolgens kun je de items thuis passen, maar wanneer je niet volledig tevreden bent over jouw aankoop, geeft het bedrijf de mogelijkheid om de items gratis te retourneren. Ook stelt het bedrijf een ruime bedenktijd te hanteren voor het omruilen of retourneren van de artikelen. Wat betreft de levertijd stelt het bedrijf dat zij snel leveren. Ook wanneer je een aankoop retourneert, stelt het bedrijf dat de terugbetaling niet lang op zich zal laten wachten.

Bij vragen of opmerkingen kan je contact zoeken met de klantenservice van Sarenza. Het bedrijf is per e-mail bereikbaar op klantenservice@sarenza.nl. Ook heeft Sarenza een pagina op haar website met veel gestelde vragen waar je terecht kunt voor de meer algemene vragen.

Ervaringen, beoordelingen en reviews over Sarenza

De meeste mensen vinden het prettig om een goed beeld te hebben bij een bedrijf en de service die het bedrijf aanbiedt. Daarvoor is het essentieel om de ervaringen van andere klanten te lezen. Op de website van ReviewsBird tref je al deze ervaringen van mensen en het is dus raadzaam om ze te lezen om op die manier een goed beeld te creëren over een bedrijf zoals Sarenza. Heb jij al eens een product gekocht op de website van Sarenza? In dat geval zouden wij graag jouw mening en ervaringen over het bedrijf horen. Door een review te schrijven, help je andere mensen die nog twijfelen bij de vraag of zij wel of niet zullen bestellen bij het bedrijf Sarenza.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van der Laan 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Sarenza en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de ervaring. De website was gemakkelijk te gebruiken en bood een breed scala aan schoenen...

Alle reviews ( 1 )

"Eenvoudig bestellen en hoge kwaliteit"

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Sarenza en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de ervaring. De website was gemakkelijk te gebruiken en bood een breed scala aan schoenen van diverse merken. Het bestellen ging soepel en ik was blij om te zien dat er gratis bezorging binnen 24 uur werd aangeboden. Mijn pakketje arrivederde inderdaad zeer snel, netjes ingepakt en beschermd. Wat me het meest opviel was echter de kwaliteit van de schoenen zelf - uitstekend vakmanschap voor een redelijke prijs! Ik had wat twijfels over mijn maat, maar gelukkig bood Sarenza ook gratis retourzendingen aan, waardoor ik zonder problemen mijn schoenen kon ruilen voor de juiste maat. Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige schoenen van verschillende merken met snelle levertijden, biedt Sarenza absoluut waarde voor je geld!

v
van der Laan 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!