Rootsmann

Alle reviews

Rootsmann

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Rootsmann

Rootsmann is een online webshop en fysieke meubelzaak. Toch is het geen standaard meubelzaak, ze specialiseren zich namelijk in industriële new vintage meubels. Het bedrijf ontwerpt zelf al hun industriële ontwerpen, met inspiratie van over de hele wereld. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Rootsmann lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Rootsmann
Achter Rootsmann schuilt een klein team van Hollandse vakidioten. Het team bestaat uit Arvid, die de grote baas en creatief brein achter veel van de industriële meubels van het bedrijf. Daarnaast staat Carola van de klantenservice ook altijd voor u klaar. De chauffeur en "magazijnkoning" van het bedrijf is Edwin. Het bedrijf is hun passie en zij werken met z'n drieën elke dag keihard. Het bedrijf is opgericht uit liefde voor industriële new vintage meubels. Om inspiratie op te doen reist het team de hele wereld over. Of het nou een statige voordeur uit Denemarken is of een stelling uit Portugal. Het team haalt overal hun inspiratie vandaan. 

Producten en Diensten van Rootsmann
Rootsmann levert dus new vintage industriële meubelen. Maar wat houdt dit dan precies in? Old industriële vintage meubelen zijn meubelen uit oude fabrieken, geleefde meubelen van enorme formaten en vaak ook enorm zwaar. Af en toe zit er ook roest aan de poten en is het wat viezig, het is tenslotte een oud en soms gebruikt meubel. Uw schone servies, mooie foto lijstjes of handdoeken op een vette plank van een old vintage industrieel meubel is dus niet ideaal. Daarom specialiseert Rootsmann zich in new industriële vintage meubelen. Daarmee combineren zij de stoere rauw-industiële sfeer van toen met de luxe van nu. 

U kunt bij Rootsmann terecht voor industriële kasten, industriële dressoirs, industriële bureaus, industriële wijnrekken en drankkasten, industriële boekenkasten, industriële ladekasten, industriële stellingkasten, industriële tv-kasten en sinds kort ook toffe industriële accessoires en industriële tafels. Chauffeur Edwin brengt uw nieuwe industriële meubels persoonlijk naar u toe. Niet tot aan de deur maar tot op de plek waar u hem hebben wil. Veel metalen industriële meubels zijn gelast en worden daarom standaard in een geheel geleverd. Een ander deel van ons industriële meubelassortiment wordt door onze Edwin en Carola voor je gemonteerd in ons magazijn. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Rootsmann
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Rootsmann? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Rootsmann op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Rootsmann vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Rootsmann of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Rootsmann nu achter.