Rolgordijn

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Rolgordijn

Rolgordijnen zijn al jaren enorm populair en veelzijdig. Het is dan ook niet vreemd dat er online behoorlijk wat verkopers te vinden zijn. Zo kun je onder meer terecht bij Rolgordijn.com, een webshop die beheerd wordt door Hewo Raamdecoratie BV. Wat deze aanbieder allemaal te bieden heeft wat betreft service en kwaliteit lees je in de reviews van consumenten op onze website. Door deze opinies en recensies te lezen wordt snel duidelijk of Rolgordijn.com betrouwbaar is.

Over Rolgordijn.com

Rolgordijn.com

is dus eigendom van het eerder genoemde bedrijf dat in het Limburgse Weert gevestigd is. Al 35 jaar maakt deze onderneming voor klanten rolgordijnen op maat van diverse materialen. Je kunt de producten uit het assortiment natuurlijk online bestellen, maar als je ze eerst wilt bekijken dan kun je de rolgordijn.com winkel aan de Willem I straat in Weert bezoeken. Veel klanten die al ervaring hebben met het assortiment en de vriendelijkheid van de medewerkers van deze showroom schrijven erover in hun reviews over Rolgordijn.com op onze website.

Rolgordijn.com contact

Als jij tijdens het kiezen van het juiste rolgordijn op maat hulp nodig hebt dan kun je daarvoor contact opnemen met de klantenservice van deze aanbieder. Dat kun je ook doen als je een product naar Rolgordijn.com retour wilt sturen of vragen hebt over de manieren waarop je kunt betalen. Ook kun je voordat je een bestelling plaatst eerst gratis kleurstalen aanvragen. Neem voor al deze gevallen met het bedrijf contact op door het Rolgordijn.com telefoonnummer 0495 - 541 011 te bellen of door een e-mail te sturen naar klantenservice@hewo.nl.

De producten en diensten van Rolgordijn.com

Om het klanten zoals jij makkelijk te maken heeft deze webshop een aantal makkelijk te vinden productcategorieën gemaakt. Zo kun je in de categorie Rolgordijn op zoek naar producten op type of kenmerk, op kleur en voor de ruimte waar je jouw nieuwe rolgordijnen op wilt hangen. Een andere belangrijke categorie is die waar je smart elektrische rolgordijnen kunt vinden die zelfs via je telefoon te bedienen zijn. Verder staat er in de categorieën Opmeten en Monteren uitgebreide informatie over hoe je een nieuw product zoals bijvoorbeeld een bamboe rolgordijn kunt opmeten en installeren. Bekijk de rolgordijn.com reviews op onze website als je wilt weten wat andere klanten te zeggen hebben over de kwaliteit van de diverse aangeboden producten.

Rolgordijn.com retourneren

Omdat alle rolgordijnen die je bij deze leverancier op maat gemaakt worden heb je niet de mogelijkheid om een product zomaar retour te sturen als het je niet bevalt. Je kunt een artikel alleen naar rolgordijn.com retour sturen als je het beschadigd ontvangen hebt of als blijkt dat het bedrijf je het verkeerde product gestuurd heeft. De klantenservice staat voor je klaar op het bovenstaande telefoonnummer en je kunt meerdere recensies over het retourbeleid op onze website lezen.

Reviews en commentaren over Rolgordijn.com

Jij kunt er als klant ook voor zorgen dat potentiële nieuwe klanten te weten komen hoe rolgordijn.com met hen om zal gaan door jouw beoordeling over deze aanbieder op onze website te plaatsen. Met jouw opmerkingen en commentaren kun je heel makkelijk laten zien wat andere consumenten te wachten staat. Bovendien kun je met een maximum van 5 sterren in jouw rolgordijn.com review laten zien hoe tevreden jij bent met de producten en de service.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review