REVOLVE

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

REVOLVE

De mode-industrie is hedendaags ontzettend groot, logischerwijs is er dan ook veel keuze met diverse trends, stijlen, kleuren en combinaties. Ben jij opzoek naar een plek waar je doelgerichte kleding voor millennials en gen-z consumenten? Dan is het misschien interessant om een kijkje te nemen bij REVOLVE.

De kans is groot dat je het bedrijf nog niet kent, dus weet je wel zeker dat ze aan jouw specifieke eisen en verwachtingen zullen voldoen? Als het antwoord daarop ‘nee’ is, kan je een kijkje nemen naar de reviews en ervaringen op ons platform. Door het lezen van deze krijg je potentieel een beter idee over wat je kan verwachten van REVOLVE.

Over REVOLVE

REVOLVE is een modewinkel bedoeld (maar niet exclusief) voor gen-z consumenten en millennials. Het bedrijf bestaat al ruim 18 jaar. In die tijd is het uitgegroeid tot een website met zo’n 50.000 verschillende producten op het gebied van mode. Ze investeren in innovatieve technologie, data analyse, marketing en merchandise strategieen. Door deze te combineren proberen ze een platform te bouwen voor de volgende generaties. Waarbij de mode gericht is op de 21ste eeuw. Ze hebben nu ook twee andere sites (die ook gelinkt staan op hun website), REVOLVE MAN, waar zoals je al had verwacht producten voor mannen te koop zijn. Maar ook FWRD, waar je wederom kleding voor mannen en vrouwen kunt vinden. FWRD is voornamelijk bedoeld als luxury boutique, waar je de duurste merken kunt vinden.

Producten en diensten REVOLVE

Bij REVOLVE vind je kleding, schoenen, accessoires en beauty-gerelateerde producten. Dit kan dus gaan van een paar sneakers tot makeup. Producten zijn in diverse stijlen, maten en kleuren verkrijgbaar. Het assortiment van REVOLVE bestaat uit honderden merken, waarvan enkele voorbeelden zijn: Donna Karen, Versace, Alexander Wang, Calvin Klein en Common Projects. Hun assortiment kan worden gefilterd op deze merken, maar ook op prijs, kleur, maat, en andere kenmerken.

Als je iets hebt gevonden wat je wilt bestellen kan je er van uitgaan dat het 2-3 werkdagen duurt om te verzenden. Als je een traceerbare verzendoptie hebt gekozen kan je deze via jouw persoonlijke ordernummer volgen. Voor extra vragen zou je contact met de volgende telefonische nummer kunnen nemen: Nederland: 080-0022-0668, Internationaal: +1-562-926-5672.

Affiliate partner

Ben je geïnteresseerd in een partnerschap met REVOLVE, dan kan dat in de vorm van affiliate marketing. Via CJ Affiliate gaat dit, je kan je daar gratis inschrijven. Je moet wel wat basisgegevens zoals land, taal, e-mail en wachtwoord opgeven, om je eigen account te maken. Op dit moment verdien je 5% aan commissies. In hun CJ Affiliate catalogus vind je banners en plaatjes om uit te kiezen die je op je eigen website kan gebruiken. Een van de andere punten is dat je 7 dagen lang cookie tracking hebt voor elke link die je krijgt. Ook worden er volgens hen elke maand nieuwe banners en plaatjes geupdate zodat je ruim keuze hebt.

Laat een review achter

Heb jij regelmatig kleding van REVOLVE tussen je outfits zitten? Laat hier dan een review achter over wat je van hen denkt en of het het waard is om bij hun te bestellen. Op deze manier krijgen mede-consumenten een beter idee over het bedrijf. Wil je meer leren over REVOLVE, of (gelijksoortige) ondernemingen? Dan ben je welkom om op ons ervaringen platform een kijkje te nemen naar de reviews en beoordelingen.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!