Remarkt

Alle reviews

Remarkt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Remarkt

Elektronische apparatuur is vaak niet goedkoop. Je kunt er daarom voor kiezen om tweedehands refurbished apparaten te kopen. Maar waar koop je die dan? Dat is waar we jouw hulp bij nodig hebben. We willen graag weten wat jouw ervaring is met ReMarkt. Door het delen van die ervaring kun je anderen helpen bij het maken van een keuze

ReMarkt is een bedrijf dat elektronische apparatuur aanbiedt. Het gaat hierbij om refurbished apparaten die aangeboden tegen een scherpe prijs. Denk hierbij aan computers, laptops, telefoons, printers en tablets.

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met ReMarkt en of je het bedrijf aanraad aan anderen. Jouw ervaring kan heel waardevol zijn voor anderen bij de besluitvorming. Wat jij vindt van een bedrijf is voor mogelijk nieuwe klanten veel waardevoller dan een mooie website of reclame. Jouw hulp helpt anderen enorm. 

Over ReMarkt
ReMarkt is een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft met IT-artikelen. Al meer dan 17 jaar kun je op hun webshop terecht voor digitale apparaten. Het bedrijf importeert en exporteert van over de hele wereld refurbished IT-artikelen.

Refurbished apparaten zijn tweedehands artikelen die compleet gereviseerd worden voordat ze worden doorverkocht. Deze producten komen vaak van bedrijven die nieuwe apparatuur aanschaffen, of het gaat om showmodellen. Nadat ReMarkt de producten heeft aangekocht worden ze door IT-specialisten een nieuw leven ingeblazen. Deze specialisten houden zichzelf continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologie op het gebied van computers. 

Alle producten worden nagekeken op mankementen en indien nodig gereviseerd. Bovendien krijgen de apparaten een update. ReMarkt bied altijd een keuze uit apparaten van klasse A of B. Keuze B heeft mogelijk wat meer gebruikersschade zoals een kras of een deukje. Op alle producten zit minimaal 1 jaar garantie. 

Producten en diensten van ReMarkt
ReMarkt biedt in hun online webshop refurbished laptops, printers, mobiele telefoons, tablets en computers aan. Qua desktop computers hebben ze HP, Dell en Lenovo computers in het assortiment. 

Het is heel eenvoudig om een apparaat aan te schaffen via de website. Je ontvangt het artikel ook nog eens voor 12 uur de volgende dag. Voor de meeste producten geldt daarnaast dat de bezorging gratis is. 

Als je een laptop of computer bestelt kun je op de website extra’s toevoegen. Zo kun je zelf kiezen hoeveel geheugen je op je apparaat wil. Maar je kunt ook kiezen of je Windows en Office wil toevoegen. Daarnaast kun je ook randapparatuur bestellen zoals een muis. Bij elk apparaat staan alle details over het model, type en processor vermeld.

Als je graag nog meer korting krijgt of kans wil maken op mooie prijzen dan kun je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief, op Facebook en Twitter.  

Ervaringen, klachten en tips voor ReMarkt
We zijn heel benieuwd of je wel eens een apparaat hebt gekocht bij ReMarkt en wat je van de service vond. Wat vond je van de service van het bedrijf en de kwaliteit van het product? Jouw ervaring kan deze vragen beantwoorden en zorgen dat anderen een goede keuze kunnen maken.