Quote

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Quote

Hoe worden succesvolle ondernemers geïnspireerd en hoe blijven zij succesvol? Regelmatig kun je interviews met dit soort mensen in een krant of tijdschrift lezen. Maar om echt op de hoogte te blijven van ondernemend Nederland zou je een abonnement op Quote moeten nemen, dat is althans wat het bedrijf zelf beweert. Wat je precies van zo'n abonnement mag verwachten kun je lezen in reviews van klanten die op onze website vermeld staan. Zijn er bijvoorbeeld veel klachten over de bezorging van dit maandblad of over de manier waarop je een abonnement kunt opzeggen? Hoe worden de geplaatste artikelen door lezers beoordeeld? Het zijn slechts twee vragen die je als potentieel abonnee beantwoord krijgt op onze site.

Over Quote

Maandblad Quote

is waarschijnlijk het meest bekend van de Quote 500, de lijst met 500 rijkste Nederlanders die ieder jaar wordt gepubliceerd. Ook wordt Jort Kelder nog steeds met dit tijdschrift geassocieerd terwijl hij al in 2007 het stokje als hoofdredacteur heeft overgegeven. Er is sinds die tijd veel veranderd en je kunt nu zelfs online een abonnement afsluiten. Je maakt daarvoor gebruik van de site van Quote en als je vragen hebt kun je de veelgestelde vragenlijst bekijken of contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. Bovendien kun je de redactie van het blad bereiken als je hen een vraag wilt stellen. Quote wordt tegenwoordig uitgegeven door Hearst Netherlands en de huidige hoofdredacteur is Paul van Riessen die sinds 2021 aan het roer staat.

De abonnementen van Quote

De site helpt je bij het kiezen van een abonnementsvorm voor het tijdschrift Quote. Zo kun je kiezen uit drie verschillende looptijden die beginnen met 7 nummers en eindigen bij 21 edities. Bij deze laatste krijg je ook de Quote 500 lijst. Bovendien kun je met een abonnement alle edities digitaal op je tablet of telefoon lezen. Houdt er rekening mee dat een abonnement niet automatisch afloopt en dat je dit dus zelf op moet zeggen! Hoe klanten hier mee omgaan lees je in hun Quote reviews op onze website. Ben je woonachtig in het buitenland en wil je toch een abonnement op dit maandblad. Neem dan even contact op met de klantenservice over hoe dat precies in zijn werk gaat. Bovendien kun je een abonnement cadeau doen en een cursus beleggen volgen bij Quote.

Reviews en commentaren over Quote

Ben jij al enige tijd abonnee van dit tijdschrift? Dan heb je voldoende ervaring om ons te helpen een zo objectief mogelijk beeld van Quote te laten zien. Je kunt hier aan bijdragen door een Quote review op onze website te plaatsen. Zo kun je met jouw beoordeling meer informatie verstrekken over de manier waarop je online een abonnement afsluit of opzegt. Veel geïnteresseerden willen pas een abonnement nemen als zij zeker weten dat ze niet met problemen geconfronteerd worden en jouw review kan hen daar enorm bij helpen. Jij kunt in je eigen woorden omschrijven wat je de goede en slechte kanten vindt van de manier waarop Quote online abonnementen aanbiedt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

O
Ooms 2 jaar geleden
9.5
Quote is een uniek en veelzijdig tijdschrift dat zich richt op het bedrijfsleven in Nederland. Ik heb onlangs de kans gehad om het te lezen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van h...

Alle reviews ( 1 )

dan raad ik je aan dit tijdschrift eens een kans te geven. Title: Review: Een must-read voor iedereen die houdt van zakelijk nieuws met stijl

Quote is een uniek en veelzijdig tijdschrift dat zich richt op het bedrijfsleven in Nederland. Ik heb onlangs de kans gehad om het te lezen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van hun journalistieke integriteit en eerlijkheid bij het profiel schetsen van mensen in zaken. Wat me vooral opviel aan Quote is hun vermogen om verder te kijken dan alleen financiële resultaten. Ze portretteren ook de persoon achter het succesvolle bedrijf, wat mij als lezer een beter begrip geeft van wat deze personen drijft. Maar niet alles draait om serieus zakendoen bij Quote! Het blad biedt ook volop aandacht voor mode, horloges, auto's en andere luxeartikelen die vaak geassocieerd worden met mensen aan de top. Al met al kan ik stellen dat Quote al zijn goede naam waard is. Als je geïnteresseerd bent in het Nederlandse bedrijfsleven én dol bent op glamour & style

O
Ooms 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!