Quest reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Quest

Ben jij opzoek naar een geschikt tijdschrift met leuke wetenschappelijke feitjes, iets waar je op een toegankelijke en leuke manier meer van kunt leren? Dan is het wellicht interessant om een kijkje te nemen naar de Quest.

Alleen wat heb je nou aan de Quest, is hun informatie nou écht zo leuk en handig om te weten? Wat kun je eigenlijk verwachten van hun tijdschriften? Je wilt natuurlijk voordat je meteen aan een abonnement vast zit wel zeker weten dat het waard is. Vandaar dat je bij ons ervaringen platform over de beoordelingen en reviews van consumenten kunt lezen, die al vaker de Quest thuis krijgen.

Over Quest Junior

Quest maakt (en dus ook Quest Junior) onderdeel uit van Hearst. Bij de Quest horen ook de Quest Junior en Quest Puzzlemix. Daarbij speelt Quest Junior voornamelijk rol om jongens en meisjes van 7-12 jaar op een leuke manier wijzer te maken. De Quest heeft als doel om ‘’als geen ander’’ wetenschappelijke onderwerp toegankelijk te maken én daarbij op een leuke manier te presenteren. Zo leer je over interessante feitjes als waarom je je ene been eerder voor de andere legt. Enkele andere voorbeelden van merken van Hearst zijn: de Quote, Women's Health, Elle en nog meer. Momenteel is de Quest alleen in België en Nederland verkrijgbaar, de eerste keer dat het tijdschrift op de markt verscheen was in 2004.

Abonnement en andere opties

Momenteel heb je de optie om tussen drie abonnementen te kiezen voor de Quest Junior, 7 tijdschriften (€ 4,71 per tijdschrift), 14 tijdschriften (€ 3,93 per tijdschrift) en 28 tijdschriften (€ 3,57 per tijdschrift). Enkele voordelen voor abonnees zijn: 1) De Quest krijg je maandelijks thuis, voordat die in de winkel ligt. 2) de optie om gratis digitaal te lezen via Tijdschrift.nl. 3) 50% korting op een tweede abonnement op een Hearst tijdschrift. 4) speciale acties en 5) voordeliger uit dan wanneer je steeds zelf naar de winkel moet gaan.

Naast een tijdschrift abonnement voor jezelf nemen heb je ook de optie om een abonnement als cadeau aan een ander persoon te geven. Daarbij heb je momenteel de optie om Quest 3x, 5x en 10x te geven.

Contact

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Quest Junior? Dan kan je dit op verschillende wijzen doen. Op werkdagen kun je de klantenservice bellen van 09:00 uur 's ochtends tot 17:00 uur 's middags. Het telefoonnummer van de klantenservice is in Nederland 088 - 024 54 45 en in België: 078 - 48 01 83. Ook hebben ze een veelgestelde vragen pagina, waar diverse onderwerpen aan de kaart worden gesteld.

Klantenbeoordelingen over Quest Junior

Heb jij een lidmaatschap op de Quest? Dan horen we graag wat je ervan denkt, laat hierbij wens een review achter. Je zou kunnen schrijven over de informatie uit de Quest en hoe leuk deze is. Of bijvoorbeeld over de kwaliteit van de manier waarop die vertoond hoe leuk ze zijn en of je Quest aan andere zou aanraden aan andere geinterseerde klanten. Zo help je andere geïnteresseerde consumenten een beter beeld te geven over Quest en wat deze van de onderneming kunnen verwachten. Wil je meer leren over andere bedrijven? Neem dan een kijkje naar de reviews en beoordelingen op ons platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review