9

Brievenbusdirect
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

9
Productkwaliteit en Garantie
9
Prijs/Kwaliteitverhouding
9
Klantenservice en Klachtenafhandeling
9
Levering en Retournering

Brievenbusdirect

Brievenbusdirect is onderdeel van Noviostores.nl en is opgericht in 2015. Het bedrijf biedt een breed scala aan postkastsystemen en brievenbussen voor op kantoor. Klanten kunnen kiezen uit verschillende opties, zoals postopvangbakken, wandbrievenbussen en design brievenbussen van topmerken. Brievenbusdirect heeft een directe samenwerking met fabrikanten, waardoor klanten ook hun eigen brievenbussysteem kunnen ontwerpen. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis bezorgd en er geldt een retourtermijn van 14 dagen. Het bedrijf staat geregistreerd in Nijmegen en biedt verschillende contactmogelijkheden, zoals telefoon, e-mail en WhatsApp.

Wat zeggen de reviews?

Brievenbusdirect.nl wordt over het algemeen positief beoordeeld door gebruikers vanwege de goede kwaliteit van de brievenbussen en de uitstekende waarde voor je geld, vooral omdat er gratis verzending wordt aangeboden bij bestellingen vanaf €49. Klanten waarderen ook de snelle en veilige online bestelervaring, maar er zijn zorgen over de duidelijkheid van de garantievoorwaarden, de matige klachtenafhandeling en het ontbreken van specifieke informatie over het retourbeleid.

Productkwaliteit en Garantie

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Goede kwaliteit van de brievenbus"
De brievenbus is van goede kwaliteit en wordt goed beoordeeld door de gebruikers. Echter, het ontbreekt aan duidelijke informatie over de garantie en dekking van het product, wat voor sommige klanten verwarrend kan zijn.

Prijs/Kwaliteitverhouding

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Gratis verzending boven €49"
De waarde voor je geld is uitstekend bij deze webshop vanwege de gratis verzending bij bestellingen vanaf €49. Dit zorgt voor een besparing op verzendkosten, waardoor je meer waar krijgt voor je aankoop. Echter, voor bestellingen onder dit bedrag kan de extra verzendkosten de totale waarde verminderen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Snelle en veilige online bestelling"
De service van deze website wordt geprezen vanwege de snelle en veilige online bestellingen. Klanten waarderen het gemak van het bestellen en de betrouwbaarheid van de levering. Echter, de klachtenafhandeling laat te wensen over, met klanten die aangeven dat hun klachten niet adequaat werden opgelost en dat de klantenservice verbeterd kan worden.

Levering en Retournering

9
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 0
  • "Gratis verzending boven €49"
  • "Snelle en veilige online bestelling"
  • "Vlotte levering"
De website biedt gratis verzending bij bestellingen vanaf €49, wat een groot voordeel is. Klanten waarderen ook de snelle en veilige online bestelervaring en de vlotte levering van producten. Echter, er zijn geen specifieke opmerkingen over het retourbeleid te vinden in de reviews.