Quest Junior

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Quest Junior

Ben jij opzoek naar een geschikt tijdschrift voor je gezin, iets waar de kids op een leuke manier wijzer van kunnen worden? Dan is het wellicht interessant om een kijkje te nemen naar Quest Junior, waar precies dit de voornaamste rol speelt.

Alleen worden de kinderen wel écht wijzer van Quest Junior? Wat kun je eigenlijk verwachten van hun tijdschriften? Je wilt natuurlijk voordat je meteen aan een abonnement vast zit wel zeker weten dat Quest Junior het waard is. Vandaar dat je bij onze reviewsite over de ervaringen en beoordelingen van klanten kunt lezen, die al eens eerder bij Quest Junior hebben besteld.

Over Quest Junior

Quest Junior maakt onderdeel uit van het bekende tijdschriften bedrijf Quest. Quest maakt (en dus ook Quest Junior) onderdeel uit van Hearst. Daarbij speelt Quest Junior voornamelijk rol om jongens en meisjes van 7-12 jaar op een leuke manier wijzer te maken. De Quest Junior draait om diverse onderwerpen van ons lichaam tot psychologie, speciaal gemaakt voor kinderen. De Quest Junior bestaat uit diverse aspecten zoals puzzles, vraag & antwoord, proefjes met Boy en leerzame strips. Enkele andere voorbeelden van merken van Hearst zijn: de Quote, Women's Health, Elle en nog meer. Hearst staat officieel bekend als Hearst Communications, Inc en is een Amerikaans media bedrijf.

Abonnement en andere opties

Momenteel heb je de optie om tussen drie Quest Junior abonnementen te kiezen namelijk: 5 tijdschriften (€ 4,00 per tijdschrift), 10 tijdschriften (€ 3,50 per tijdschrift) en 20 tijdschriften (€ 2,99 per tijdschrift). Enkele voordelen voor abonnees zijn: 1) Je krijgt 10 nummers van Quest Junior waarvan 2 keer per jaar een extra dik vakantie doe-boek (elk 132 pagina’s) thuisbezorgd, nog voordat ze in de winkel liggen. 2) de optie om gratis digitaal te lezen via Tijdschrift.nl. 3) 50% korting op een tweede abonnement op een Hearst tijdschrift. 4) speciale acties en 5) voordeliger uit dan wanneer je steeds zelf naar de winkel moet gaan.

Naast een abonnement voor jezelf nemen heb je ook de optie om een abonnement als geschenk aan een ander persoon te geven. Daarbij heb je momenteel de optie om Quest Junior 3x, 6x en 12x te geven. Ook kan je de Quest Junior nemen met een 'cadeau' naar eigen keuze, bijvoorbeeld een scheurkalender, rugzak, etc.

Contact

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Quest Junior? Dan kan je dit op verschillende wijzen doen. Op werkdagen kun je de klantenservice bellen van 09:00 uur 's ochtends tot 17:00 uur 's middags. Het telefoonnummer van de klantenservice is in Nederland 088 - 024 54 45 en in België: 078 - 48 01 83. Contact via de e-mail opnemen is mogelijk, gebruik dan klantenservice@questjunior.nl in Nederland en in België is dat klantenservice@questjunior.be.

Klantenbeoordelingen over Quest Junior

Heb jij een lidmaatschap op de Quest Junior? Dan horen we graag wat je ervan denkt, laat hierbij wens een review achter. Schrijf bijvoorbeeld over de kwaliteit van de informatie die in het tijdschrift staan, hoe leuk ze zijn en of je Quest Junior aan andere zou aanraden. Zo help je andere geïnteresseerde klanten een beter beeld te geven over Quest Junior en wat deze van het bedrijf kunnen verwachten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review