PUMA

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

PUMA

Onze mode wereld heeft vandaag de dag voor immense veranderingen gezorgd, mode veranderd immers aldoor. Dit gebeurd niet alleen op het gebied van casual kleding, ook sportkleding is aan dit proces onderhevig. Wellicht dat je zelf wel opzoek bent naar een leuke plek om casual kleren te zoeken of juist sportkleren, dan ben je bij PUMA aan het juiste adres. De kans is groot dat je al eens van ze hebt gehoord het bedrijf is immers grote concurrent van bedrijven als Adidas en Nike.

Toch wil je wellicht meer zekerheid hebben over PUMA en of ze daar wel aan jouw specifieke eisen en verwachtingen zullen voldoen, kleren zijn immers al gauw prijzig. Hoe zit het eigenlijk met de klantenservice en klantvriendelijkheid bij PUMA en op wat voor kwaliteit kan je rekenen? Wat voor ervaringen doen andere consumenten bij ze op? Dit soort vragen worden bij ons in de vorm van reviews behandeld, lees dus op ons review portaal, beoordelingen en reviews van consumenten voor consumenten.

Wat is PUMA

PUMA, officieel bekend als ‘’PUMA SE’’ is een van origine Duitse onderneming die sportartikelen produceert. Het bedrijf werd opgericht in 1948, sindsdien zijn ze uitgegroeid als een van de grootste in hun vak. Er werken zo’n 16.100 mensen bij het bedrijf. Momenteel is Bjørn Gulden de CEO van PUMA. Ze hebben zo’n 800+ fysieke winkels, ze hebben ook een online webshop.

PUMA is opgericht na een familieruzie tussen de gebroeders Adolf en Rudolf Dassler. Rudolf richtte toen in 1948 het bedrijf ‘’PUMA AG’’ op, dit is het PUMA dat we vandaag de dag kennen. ZIjn broer Adolf heeft hun eerdere bedrijf omgedoopt tot Adidas. De strijd tussen de twee broers staat in de geschiedenisboeken, er is zelfs een film over gemaakt: De Dassler broers: Adidas versus Puma, deze draait om de eerste 50 jaar van de twee bedrijven.

Dochterondernemingen van PUMA

Met de groei dit het bedrijf heeft meegemaakt komt logischerwijs expansie. PUMA heeft nu enkele dochterondernemingen. Voorbeelden zijn COBRA PUMA GOLF, dit is de afdeling van PUMA die verantwoordelijk is voor golfartikelen, denk aan schoenen, kleding en clubs. Ook stichd maakt deel uit van het PUMA team, stichd is maker van ‘’exceptionele producten, voor exceptionele bedrijven.’’ Daarbij moet je denken aan ondergoed voor PUMA, maar ook petjes voor Ferrari, sokken voor LEVI’s en nog meer.

PUMA Athleten

PUMA heeft natuurlijk ook sporters die gesponsord worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn ‘’de snelste man op aarde’’ Usain Bolt, basketball legende Vince Carter. Ook andere basketball legends als Isiah Thomas en DeMarcus Cousins. Zeer bekende voetballer Neymar Jr wordt sinds zijn afscheid met Nike ook door PUMA gesponsord. Onze eigen Formule 1 legende, Max Verstappen wordt ook door PUMA gesponsord, tevens worden ook veel andere Formule 1 rijders door het bedrijf gesponsord.

Reviews en beoordelingen PUMA

Heb je al sportkleding, schoenen of casual mode van PUMA in je kast? Dan zijn we erg benieuwd naar wat je ervan denkt. Je zou bijvoorbeeld kunnen schrijven over de kwaliteit van de producten, of ze aan je verwachtingen voldoen en of je PUMA aan andere consumenten zou aanraden, waarom dan wel/niet. Wil je zelf meer leren over PUMA of andere gelijksoortige bedrijven, dan kan je bij ons reviews en beoordelingen lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!