Paulo Bellini

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Paulo Bellini

Zodra je als man online nieuwe schoenen wilt kopen sta je al gelijk voor de vraag bij welke webshop je het beste terecht kunt. Kies je voor een dertien in een dozijn model van een bekend merk of ga je voor handgemaakte schoenen van een online shop zoals Paulo Bellini? Wat mag je verwachten als je dat doet? Hoe goed gaat Paulo Bellini bijvoorbeeld met de vragen en wensen van klanten om? Is het een betrouwbare site? Welke kwaliteit en service mag je verwachten van deze online schoenenwinkel? Lees er alles en meer over in de reviews die je op onze website kunt bekijken. Je krijgt door het lezen van de ervaringen en commentaren van anderen een duidelijk beeld over of en hoe jij als klant centraal staat bij Paulo Bellini.

Over Paulo Bellini

Paulo Bellini

is het merk dat Peter Holtkamp in 2003 oprichtte en sindsdien via zijn winkel in het Overijsselse Losser en online verkoopt. Het merk maakt volgens eigen zeggen gebruik van de beste soorten Italiaans leer, om in Portugal de herenschoenen uit het assortiment te produceren. De veterschoenen, sneakers en trouwschoenen die er verkrijgbaar zijn worden direct uit de fabriek aan de klanten geleverd waardoor ze betaalbaar zijn. Hoe kun je de Paulo Bellini schoenen die je via de site bestelt betalen? Door bijvoorbeeld met je creditcard of PayPal af te rekenen. De trouwschoenen en gespschoenen die je hier bestelt worden de eerstvolgende werkdag na je betaling gratis verzonden. Hoe behandeld Paulo Bellini retour aanvragen? Je kunt de boots en instappers van het merk binnen 30 dagen na ontvangst gratis naar Paulo Bellini retourneren. Meer informatie hierover krijg je via de klantenservice die schriftelijk en telefonisch bereikbaar is.

Welke herenschoenen verkoopt Paulo Bellini?

Alle schoenen uit het assortiment worden door ambachtelijke schoenmakers in kleine fabrieken in Portugal gemaakt. Ongeacht of je de Paulo Bellini trouw schoenen, veterschoenen of instappers bestelt weet je dus dat je nieuwe schoenen op traditionele manier gefabriceerd zijn. Draag je graag sneakers of gespschoenen die gemaakt zijn van Italiaans leer? Dan heb je bij deze online shop een goede kans van slagen. De meeste modellen worden in diverse kleuren zoals blauw, wit, zwart en bruin verkocht. Om goed voor de dag te komen met je nieuwe trouwschoenen of veterschoenen verkoopt Paulo Bellini inmiddels ook accessoires zoals riemen, strikjes en allerlei soorten tassen. Rugzakken en laptoptassen zijn daar slecht twee voorbeelden van. Voor de nieuwste producten en inspiratie kun je het virtuele lookbook op de site van Paulo Bellini bekijken.

Reviews en commentaren over Paulo Bellini

Wij zijn op zoek naar klanten die onlangs een bestelling hebben geplaatst bij deze online shop. Ben jij er klant? Dan zijn wij dus op zoek naar jou! Omdat jij als geen ander met je mening en commentaar aan kunt geven hoe betrouwbaar Paulo Bellini is en hoe het zit met de kwaliteit van de herenschoenen uit het assortiment van deze online schoenenwinkel. We hopen daarom dat je even tijd maakt om jouw Paulo Bellini review op onze website te posten zodat we deze samen met die van andere klanten kunnen laten zien. Op die manier komen nieuwe klanten zonder lang te moeten zoeken te weten wat hen bij deze online shop te wachten staat. Jouw beoordeling draagt bij aan een duidelijk overzicht over de plus- en minpunten van het bestellen van herenschoenen bij deze webwinkel.

Ben je op zoek naar andere online kleding winkels? Neem een kijkje naar Zalando lounge reviews of Miinto reviews om er achter te komen wat men vindt van hun service. Het is belangrijk om reviews van andere mensen te lezen zodat je deze ervaringen, meningen, beoordelingen en klachten in overweging kan nemen bij het kiezen voor de beste online kleding winkel. Op onze website kan je soortgelijke winkels vergelijken met elkaar zodat jij de beste keuze kan maken! Onze site met Luxplus reviews en Boohoo reviews kunnen je op weg helpen bij het maken van deze keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review