Partly

Alle reviews

Partly

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Partly

Een telefoon is een apparaat die niet voor altijd mee gaat, maar waar je veel waarde aan hecht. Als er reparaties aan gedaan moeten worden, wilt u natuurlijk bij een goede en betrouwbare telefoonreparateur terecht. Wij van ReviewsBird willen u helpen om een betrouwbare en betaalbare plek te vinden. Wij hebben de meningen en beoordelingen van klanten, die al een ervaring hebben met Partly verzameld en verwerkt. Hierdoor kunt u kijken of deze telefoonreparateur voldoet aan uw wensen en voorkeuren.

Over Partly
Partly is een online webshop, die oorspronkelijk is begonnen als reparatie bedrijf van smartphones. Later zijn zij uitgebreid tot de verkoop van accessoires en refurbished producten. Het bedrijf is opgericht in 2013, waar zij in Utrecht in een studentenhuis hun eerste reparatie verrichten. Later dat jaar zijn zij verhuist naar een verzamelkantoor en eind 2013 heeft de opening van de webshop officieel plaats gevonden. Bijna vier jaren lang ging het bedrijf onder de naam telefoonOnderdelen4u.nl. In juli 2017 heeft Partly hun huidige webshop gelanceerd namelijk: www.partly.nl/www.partly.be en partly.supply. In 2015 is het bedrijf begonnen om naast de verkoop voor consumenten ook te verkopen voor bedrijven. In 2016 zijn zij begonnen met de verkoop van refurbished smartphones. De laatste ontwikkelingen van het bedrijf hebben plaatsgevonden in 2019. Dit jaar groeiden zij uit hun magazijn en zijn zij verhuist naar een groter pand in Breukelen.

Producten en diensten van Partly
Partly is dus een online webshop waar u terecht bent voor smartphone-onderdelen, tablet onderdelen, accessoires, gereedschap, hoesjes & bescherming, powerbanks, refurbished smartphones en opladers. De website geeft een overzichtelijk beeld. De optie bars zijn onderverdeeld in de categorieën, onderdelen, refurbished, accessoires, hoesjes en gereedschap. Bij de sectie onderdelen kunt u terecht voor Apple iPhone-, iPad- en Samsung Galaxy onderdelen. Bij de optie Refurbished, kunt u terecht voor refurbished iPhones en Samsungs. Voor geluid en geluidsdragers, kabels & laders en gadgets, zoals powerbanks, carkits, autoladers en touchscreen handschoenen, kunt u terecht bij de categorie accessoires. De categorie hoesjes biedt voorlopig alleen Applehoesjes. Bij de categorie gereedschap kunt u terecht voor horloge gereedschap, schroevendraaiers en nog meer.

Complimenten, klachten en tips voor Partly
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u Partly bereiken via de mail, chat, Facebook Messenger en Whatsapp. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30. Buiten deze tijden zijn de online contactmogelijkheden nog beschikbaar en alle vragen zullen beantwoord worden als de klantenservice weer geopend is. Mocht u producten bestellen dan kunt u betalen met iDeal, PayPal, MisterCash, creditcard, bankoverschrijving, Sofort Banking en achteraf betalen. Verder geeft Partly aan dat, als u voor 23.59 bestelt, u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft.

Heeft u al eens uw telefoon laten repareren bij Partly? Laat dan uw oordeel over dit bedrijf achter op ReviewsBird. Vermeld hoe u de klantenservice vond of de producten op tijd werden geleverd en als het bedrijf zich aan zijn afspraken hield.

Bent u geïnteresseerd geraakt in het bedrijf Partly? Lees dan gauw de recensies en beoordelingen van klanten, die al een ervaring hebben met dit bedrijf.