Only

Alle reviews

Only

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Only

Het kleding- en schoenenmerk met de naam Only is vrij bekend in Nederland. Dat deze merknaam haar producten ook online aanbiedt in een online kledingwebshop is natuurlijk niet zo vreemd. Wat vinden wij eigenlijk van Only? Het grote voordeel van een reviewsite zoals ervarignensite.nl is dat je hier andere consumenten aan het woord ziet. In een winkel stap je nou eenmaal niet zo snel op elkaar af om de wederzijdse ervaringen met een winkel uit te wisselen. Je gaat ook niet buiten een winkel staan om eerst eens mensen aan te spreken met de vraag of ze hun beoordeling willen geven over de producten en de service en deze willen toelichten. Hier kan dat allemaal wel. Onze vergelijkingssite is een ontmoetingsplaats van consumenten waar we onze ervaringen met elkaar delen. Niet om kwaad te spreken over een ondernemer, maar om een eerlijk beeld te krijgen over de producten, diensten en service van de winkel. Daarom gaan we het nu over het modemerk ONLY hebben, bekijk hier de ervaringen van anderen, of laat zelf uw review achter! 

Over ONLY
Je ziet het wel vaker bij bedrijven of merken die al langer bestaan en een redelijk goede naam hebben: Op het gebied van websites en webshops hebben ze een behoorlijke achterstand en kunnen ze nog best wat leren over waar een webshop aan moet voldoen. Vaak komt dat omdat de verkoop toch wel goed gaat in de fysieke winkels, en het  vaak verouderde bedrijf geen ervaring heeft met websites. Wij denken dat dit ook het geval is met ONLY. Alhoewel je op de website wel een redelijk aanbod van dameskleding en damesschoenen ziet, en er zelfs ook een ONLY lijn voor herenkleding blijkt te bestaan, staat er op de website niets van de historie van het bedrijf, is er een slecht bereikbare klantenservice en worden ook alle voorwaarden zeer plichtmatig benoemd. 

Producten en diensten van ONLY
De online webshop van ONLY is uiteraard onderdeel van ONLY.com, het alom bekende modemerk voor dames, heren en kindermode.  Naast de normale maten heeft ONLY ook een assortiment aan grotematenkleding, de plussize collectie, en kleding voor zwangere vrouwen, de positiekleding van ONLY Carmakoma. In de webshop is het vrij gemakkelijk zoeken. Je kunt kijken naar de nieuwe collectie, de sale, of de laatste trends. De damesmode en ONLY schoenen en sportkleding zijn de grootste aanbiedingen. Op de website staat keurig aangegeven aan welke voorwaarden je moet voldoen wanneer je een besteld product wilt ruilen of je geld terug wilt ontvangen. Mocht je iets voor een ander willen kopen, maar je weet de juiste maat niet in de matentabel te vinden, dan kun je ook een cadeaubon kopen.

Complimenten, klachten en tips over ONLY
ReviewsBird.nl is de meest volledige, Nederlandstalige vergelijkingsgids. Naast allerlei kleine zelfstandigen nemen wij ook de grote bedrijven in ons bestand op. En ook bij  de gevestigde merken is het raadzaam om eerst eens enkele reviews te lezen waarin u de ervaringen van anderen te weten komt. Want gevestigd merk of niet, dat zegt natuurlijk nog niks over de service bij de webshop. Laat daarom ook bij dergelijke bekende bedrijven uw persoonlijke beoordeling bij ons achter! Uw review is voor anderen van onschatbare waarde!