Only reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Only

Het kleding- en schoenenmerk met de naam Only is vrij bekend in Nederland. Dat deze merknaam haar producten ook online aanbiedt in een online kledingwebshop is natuurlijk niet zo vreemd. Wat vinden wij eigenlijk van Only? Het grote voordeel van een reviewsite zoals ervarignensite.nl is dat je hier andere consumenten aan het woord ziet. In een winkel stap je nou eenmaal niet zo snel op elkaar af om de wederzijdse ervaringen met een winkel uit te wisselen. Je gaat ook niet buiten een winkel staan om eerst eens mensen aan te spreken met de vraag of ze hun beoordeling willen geven over de producten en de service en deze willen toelichten. Hier kan dat allemaal wel. Onze vergelijkingssite is een ontmoetingsplaats van consumenten waar we onze ervaringen met elkaar delen. Niet om kwaad te spreken over een ondernemer, maar om een eerlijk beeld te krijgen over de producten, diensten en service van de winkel. Daarom gaan we het nu over het modemerk ONLY hebben, bekijk hier de ervaringen van anderen, of laat zelf uw review achter!

Over ONLY
Je ziet het wel vaker bij bedrijven of merken die al langer bestaan en een redelijk goede naam hebben: Op het gebied van websites en webshops hebben ze een behoorlijke achterstand en kunnen ze nog best wat leren over waar een webshop aan moet voldoen. Vaak komt dat omdat de verkoop toch wel goed gaat in de fysieke winkels, en het vaak verouderde bedrijf geen ervaring heeft met websites. Wij denken dat dit ook het geval is met ONLY. Alhoewel je op de website wel een redelijk aanbod van dameskleding en damesschoenen ziet, en er zelfs ook een ONLY lijn voor herenkleding blijkt te bestaan, staat er op de website niets van de historie van het bedrijf, is er een slecht bereikbare klantenservice en worden ook alle voorwaarden zeer plichtmatig benoemd.

Producten en diensten van ONLY
De online webshop van ONLY is uiteraard onderdeel van ONLY.com, het alom bekende modemerk voor dames, heren en kindermode. Naast de normale maten heeft ONLY ook een assortiment aan grotematenkleding, de plussize collectie, en kleding voor zwangere vrouwen, de positiekleding van ONLY Carmakoma. In de webshop is het vrij gemakkelijk zoeken. Je kunt kijken naar de nieuwe collectie, de sale, of de laatste trends. De damesmode en ONLY schoenen en sportkleding zijn de grootste aanbiedingen. Op de website staat keurig aangegeven aan welke voorwaarden je moet voldoen wanneer je een besteld product wilt ruilen of je geld terug wilt ontvangen. Mocht je iets voor een ander willen kopen, maar je weet de juiste maat niet in de matentabel te vinden, dan kun je ook een cadeaubon kopen.

Complimenten, klachten en tips over ONLY
ReviewsBird.nl is de meest volledige, Nederlandstalige vergelijkingsgids. Naast allerlei kleine zelfstandigen nemen wij ook de grote bedrijven in ons bestand op. En ook bij de gevestigde merken is het raadzaam om eerst eens enkele reviews te lezen waarin u de ervaringen van anderen te weten komt. Want gevestigd merk of niet, dat zegt natuurlijk nog niks over de service bij de webshop. Laat daarom ook bij dergelijke bekende bedrijven uw persoonlijke beoordeling bij ons achter! Uw review is voor anderen van onschatbare waarde!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review