NuBuiten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

NuBuiten

NuBuiten is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van allerlei soorten hout, zoals douglashout, hardhout, tuinhout en ook nog andere houtproducten. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseer in buitenverblijven, blokhutten, schuttingen, sierbestrating en andere producten voor uw tuin. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over NuBuiten lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent.

Over NuBuiten

NuBuiten is ontstaan uit een traditionele houthandel. De nieuwe generatie heeft, net als de vorige generaties, het "hout-is-goud" DNA rijkelijk door de aderen stromen. Een moderne webshop deed het bedrijf hard groeien, zo hard zelfs dat een verhuizing noodzakelijk was. Met veel plezier en trots werd locatie "Het Oude Station" overgenomen en zo kon de ontwikkeling gestaagd voorgaan. Het bedrijf is nu gevestigd op deze unieke locatie in Hardinxveld-Giessendam. Met kleine stappen werden nieuwe ideeën gerealiseerd en nodige acties werden ondernomen om zoveel mogelijk klanten te kunnen voorzien van gewenste houtproducten. "Het Oude Station" heeft NuBuiten voorzien van de nodige ruimte voor de uitbreiding van het bedrijf op meerdere gebieden.

Producten en diensten van NuBuiten

Maar wat onderscheidt NuBuiten dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst biedt NuBuiten een ruim assortiment aan van meer dan dertig duizend producten. Daarnaast probeert het bedrijf om de producten snel te prijzen en snel te leveren. De missie van het bedrijf is om "buitengewoon genieten" mogelijk te maken voor hun klanten. Een ander belangrijk punt is dat de producten van het bedrijf voldoen aan de belangrijkste hout-keurmerken in Europa, zoals FSC en PEFC. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het hout en de goede kwaliteit is en op een duurzame manier verkregen worden. Zo weet u dus zeker dat u houtproducten van goede kwaliteit in huis haalt.

U kunt bij NuBuiten terecht in hun eigen fysieke winkel in Hardinxveld-Giessendam of u kunt bij het bedrijf terecht op hun uitgebreide webwinkel. In de fysieke winkel en online bieden zij alles aan op het gebied van buitenleven. Van tuinhout, douglashout en hardhout tot maatwerk buitenverblijven, blokhutten, schuttingen en sierbestrating. NuBuiten biedt een compleet assortiment met dus meer dan dertig duizend producten. Het bedrijf biedt ook diverse bekende merken aan, zoals bijvoorbeeld: TrendHout, WestWood, HillHout, Felix Clercx, CarpGarant, Gardenlux, Elephant, Fiberon en Gardenas.

Aanbevelingen, klachten en tips over NuBuiten

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over NuBuiten? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over NuBuiten op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over NuBuiten vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over NuBuiten of laat uw eigen ervaring door middel van een review over NuBuiten nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review