Nostalux

Alle reviews

Nostalux

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Nostalux

Licht.. wie kan er zonder? Licht is essentieel in het voortbestaan van de mens en overige levende organismen hier op aarde. Mooie oogstrelende, moderne stijlen aan verlichtingsmateriaal veraangenamen het dagelijks leven. Bent u geïnteresseerd in buiten- en binnenverlichting en/of tuinverlichting als doe-het-zelver, ondernemer of wederverkoper? Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar men kan meedenken voor het beste ontwerp van een lichtplan voor een project? ReviewsBird kan u assisteren in uw zoektocht naar een betrouwbare leverancier in verlichting. Bezoek onze Site en lees de ervaringen van vorige klanten in de reviews!

Over Nostalux            
Nostalux staat bekend als het bedrijf dat meer dan 50 jaar buitenverlichting leverancier is. Ondernemers, wederverkopers en klanten kunnen een bezoek brengen voor het bezichtigen en aanschaffen van buitenverlichting voor nieuwbouw, verbouw, vrijstaande woningen, villa’s, bungalows, vakantieparken even als horeca-inrichtingen. Op wens kan, met gerichte advies, een keuze worden gemaakt in het aanschaffen van het verlichtingsapparatuur. Beschikkend over deskundige lichtspecialistendie particulieren en bedrijven adviserenover de mogelijkheden op het gebied van verlichting, kunnen zij op maat lampen produceren in de stijlcategorieën van klassiek tot modern.

Producten en diensten van Nostalux          
Nostalux is een 24/7 online winkel in de verkoop van binnen-, buiten- en tuinverlichting. En wel voor projecten, ondernemers en wederverkopers, waaronder de horeca, hotels, hoveniers, elektriciens en stylisten. Met een collectie van meer dan 1.500 buitenlampen verkoopt dit bedrijf zich als te zijn dé specialist in niet alleen klassieke, landelijke ofnostalgische buitenverlichting, maar ook moderne en design buitenverlichting. Naast buitenverlichting bestaat hun productassortimentook uit de categorieën binnenverlichting, lichtbronnen, brievenbussen, zonnewijzers, raam & deur en tuinaccessoires. De klant kan er ook terecht voor specifieke lampen, zoals hanglampen, kettinglampen, tuinlantaarns, stallampen of spots. Nostalux produceert custom-made gemaakt uit koper, brons, gietijzer, gietaluminium en messing. Naast de website kan men ook een bezoek brengen aan hun showroom in Zwaagdijk.

Complimenten, klachten en tips voor Nostalux
De fysieke winkel is gelegen langs de provinciale weg N307 (Industrieterrein WFO-West) tussen Hoorn en Enkhuizen in Noord-Holland. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Klanten worden meteen geadviseerd en de producten kunnen dagelijks worden geleverd. Betalen kan via de bekende betaalmethoden. De klantenservice is ook voor klachten te bereiken op het telefoonnummer +31 (0)228 56 66 97 op de maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur of via het emailadres info@nostalux.nl.

Nostalux zegt te beschikken over een team van vakspecialisten dat graag met de klant meedenkt om samen tot een uitvoering te komen die geheel naar wens is. Hebt u die ervaring als klant van Nostalux? Voldoen zij werkelijk aan hun gestelde voorwaarden voor hun ontwerpen die dienen te zijn tijdloos, duurzaam, exclusiviteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Wees welkom om uw beoordeling van het bedrijf op onze Site bij te schrijven en hierdoor uw eerlijke opinie achter te laten voor andere toekomstige klanten.

Nog niet helemaal geïnformeerd over de dienstverlening en productassortiment van Nostalux? Zou u er graag langs willen gaan? Bekijk dan eerst even op ReviewsBird.nl de reviews over dit bedrijf!