Nelson Schoenen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf dat al jaren dames, heren en kinderen schoenen aanbiedt. Het achterlaten van reviews helpt mogelijke nieuwe gebruikers met het maken van de beslissing om schoenen bij Nelson Schoenen te kopen. De reviews zouden kunnen gaan over kwaliteit, of de maat juist is en de service. Door positieve of negatieve reviews te plaatsen worden potentiële klanten geholpen met het maken van de juiste keuze. Hierdoor weten zij direct of een merk aan hun wensen en behoeften kan voldoen. In dit geval of Nelson Schoenen ze de juiste schoenen kan bieden van gewenste kwaliteit en het bieden van de verwachte service.

Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf opgericht in 1949. Dit merk voorziet al meerdere generaties van mannen, vrouwen en kinderen van schoenen. Met meer dan honderd Nelson winkels in Nederland is Nelson Schoenen te benoemen als één van de grootste schoenretailers van dit land.

Nelson Schoenen verkoopt schoenen van diverse merken. Denk hierbij aan Timberland, Dr. Martens, Tommy Hilfiger, Gabor, Converse, Vans, et cetera. In de grotere steden is dit assortiment uitgebreid met high fashion merken zoals Guess, Steve Madden en Calvin Klein. Echter verkoopt Nelson Schoenen niet alleen producten vanuit hun eigen winkel, maar ook via warenhuizen zoals Wehkamp, Zalando, Bol.com en Kleertjes.com.

Producten en diensten van Nelson.nl

Nelson Schoenen beidt producten aan, aan mannen vrouwen en kinderen. Het eerste product waar aan gedacht wordt zijn de schoenen. Deze zijn in allerlei vormen en maten beschikbaar. Zo verkoop Nelson sneaker, boots, slippers, pumps, pantoffels, wandelschoenen en nog veel meer. Dit kan aangeboden worden in de categorieën nieuw, sale of premium.

Verder biedt Nelson Schoenen ook een assortiment aan diverse tassen aan. Het gaat hier om schoudertassen, uitgaanstasjes, handtassen, shoppers, rugtassen, sportieve tassen en heuptassen. Ook voor mannen, kinderen en vrouwen te verkrijgen. Hoewel sommige tassen alleen voor mannen aangeboden worden en andere alleen voor vrouwen, kan de klant natuurlijk op elke afdeling inkopen doen.

Accessoires nemen ook deel uit van het assortiment van Nelson Schoenen. Onder accessoires worden producten zoals sokken, riemen, portemonnees, riemen, et cetera bedoeld.

Waar het voor vrouwen en kinderen hierbij blijft, wordt er op de mannenafdeling ook kleding aangeboden. Shirts, truien, vesten, broeken en jassen kunnen alle mannen ook bij Nelson Schoenen kopen. Zo kan een man een hele outfit bij dit ene merk scoren.

De online service die Nelson heeft is in de vorm van een webshop. Via deze webshop kunnen alle producten online besteld worden, waarna ze worden thuisbezorgd. Via deze webshop zijn gegevens te vinden hoe en op welke tijdstippen Nelson Schoenen te bereiken is.

Reviews, klachten en tips voor Nelson Schoenen

Complimenten over Nelson.nl zijn te delen via onze website. Bij klachten of vragen is er altijd de mogelijkheid om een mail te sturen naar webshop@nelson.nl, waar binnen twee tot drie dagen antwoord gegeven wordt. Het delen van beoordelingen en reviews is belangrijk voor het beeld van potentiële klanten. Hierdoor kunnen zij makkelijker beslissen of ze producten van Nelson Schoenen willen kopen en klant willen worden van dit merk.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review