Music Shop Europe

Alle reviews

Music Shop Europe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Music Shop Europe

Het bespelen van een instrument is een erg leuke hobby. Het kan alleen lastig zijn om de bijbehorende accessoires of materialen te vinden, helemaal als je een instrument hebt dat niet door veel mensen wordt bespeeld. Music Shop Europe heeft één van de grootste collecties van producten voor muzikanten – 700.000 verschillende producten – die voor de meeste gevallen een uitkomst zullen bieden. 

Over Music Shop Europe
Music Shop Europe is een van origine Nederlands bedrijf, opgericht in het Friese Heerenveen.  Toen heette het nog De Haske Publications. In 2008 werd het bedrijf overgenomen door de Hal Leonard Corporation, waarna het in 2015 werd omgedoopt tot Music Shop Europe. Tegenwoordig is het bedrijf aanwezig in ongeveer 75 landen met kantoren in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankijk, Italië, Zwitserland en de Verenigde Staten van Amerika. Ondanks dat er inmiddels vele jaren verstreken zijn, is de originele winkel in Heerenveen nog steeds open. Het kan dus een interessant uitstapje zijn om te zien waar die inmiddels internationale keten ooit begonnen is. 

Producten van Music Shop Europe
Music Shop Europe verkoopt veel verschillende producten voor muzikanten. Denk bijvoorbeeld aan bladmuziek voor al je instrumenten. Ook voor minder vaak voorkomende instrumenten, zoals fagotten en harpen hebben ze instructiematerialen. Als je geen instrument speelt, biedt Music Shop Europe producten aan die je kunt gebruiken. Zo verkopen ze albums per instrument, zodat als je fan bent van viool- of harpmuziek, je die gemakkelijk kunt vinden. Wat ook nuttig kan zijn, is dat je op componist en arrangeur kan zoeken. Mocht je dan het werk van een specifiek iemand willen zoeken omdat je fan bent van hem of haar, dan kan dat op deze wijze gemakkelijker.  Twee van de meest verkochte producten zijn bijvoorbeeld de CD en het bladmuziek van de Britse band Queen. 

Als je bij Music Shop Europe koopt, kan je binnen 3 tot 5 dagen je product verwachten. Koop je voor meer dan €25,- aan spullen, dan betaal je er geen verzendkosten. Doe je dat niet, kost het je €2,99. Geen groot verschil, maar als je drie euro kan besparen is dat natuurlijk altijd fijn. Je kan de producten van Music Shop Europe ook kopen via Bol.com, als dat je voorkeur heeft.

Complimenten, klachten en Tips voor Music Shop Europe
Ben jij nu een muzikant die de producten Music Shop Europe gebruikt? Heb je een CD of misschien wel iets totaal anders bij hen gekocht? Laat het ons dan vooral weten! Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met het bedrijf en of je het andere bezoekers aan zou raden. Zo weten andere mensen of Music Shop Europe de moeite waard is door jouw beoordeling. Ook willen wij stiekem natuurlijk ook wel weten of het je inmiddels gelukt is om de bladmuziek te spelen die je hebt gekocht en of de CD die inmiddels in jouw bezit is net zo mooi is als je had gehoopt.