Minus reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Minus

We houden er allemaal wel van om er goed uit te zien en dat vergt de gepaste kleren. Wellicht dat je zelf ook regelmatig nieuwe kleding aanschaft, of dat nou een t-shirt, broek, jas of jurk is, maakt niet uit, bij Minus vind je dat allemaal. Minus Kleding is een one-stop styling destination waar je van alles vind om aan je kleerkast toe te voegen.

Maar voordat je bestelt bij Minus een bestelling te plaatsen moet je er wel van overtuigd zijn dat ze aan je wensen en eisen zullen voldoen. Hoe zit het met de klantenservice en klantvriendelijkheid van het bedrijf? Wat voor ervaringen hebben consumenten die al eerder bij ze besteld hebben? Om kennis rijker te worden op het gebied van dit soort vragen kan je op onze review website terecht voor ervaringen en beoordelingen.

Over Minus
Minus is een Scandinavische one-stop styling bestemming, het is de missie van het bedrijf om een complete kleerkast te vullen aan producten. Zo spelen ze niet alleen in op de tijdloze klassiekers, maar ook op trendy producten. Het bedrijf functioneert vanuit het Scandinavische simplistische, wat ze proberen te weerspiegelen in hun producten. Naar eigen zeggen speelt duurzaamheid een belangrijke rol voor ze. Vandaag de dag hebben ze een wereldwijd merk opgezet, dat voornamelijk focust op het vullen van de kledingkast, met allerlei producten vaak met een feminiene touch.

Het bedrijf streeft ernaar om voor de moderne vrouw producten te ontwikkelen die zowel tijdloos als speels zijn. Daarbij spelen ze vooral in op eigentijdse, prêt-à-porter stijlen te creëren, die tevens ook nog eens voor veel gelegenheden toepasselijk zijn. Het Deense bedrijf heeft ook een CO2 Neutral Website certificaat.

Producten en diensten Minus
Op de webshop van Minus bevinden zich diverse categorieën aan producten, denk aan: jassen, t-shirts & blouses, broeken, jurken en nog meer. Heb je iets specifieks in gedachten, dan kan je jouw zoektocht daar op aanpassen via hun ingebouwde filter, hier kan je bijvoorbeeld de prijs, maat, kleur en het materiaal aanpassen. Daarnaast hebben ze ook een Minus sale categorie, waar zoals de naam al verklapt producten in de uitverkoop vallen te vinden.

Als je iets hebt gevonden dat je wilt bestellen kan je een van deze manieren gebruiken om te betalen: Visa, Maestro, Mastercard, Mobilepay en Dankort. Bezorgingen boven de 100 euro worden door GLS Nederland gratis bezorgd. Als je niet zeker weet welke maat het beste past bij je kan je size charts vinden met de metingen.

Contact
Wil je contact opnemen met het bedrijf? Dan kan je daar een van deze methodes voor in acht nemen. Een e-mail verzenden kan naar: customerservice@minus.dk. Telefonisch contact opnemen gaat via: +45 2835 4031. De klantenservice is bereikbaar van 9:00-16:00 van Ma-Do, op Vr is dat van 8:00-15:00. Ook is het bedrijf actief op YouTube, Facebook en Instagram.

Reviews, ervaringen en beoordelingen Minus
Al ooit een bestelling bij Minus geplaatst, laat hier dan achter hoe je dat beviel. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over hoe de kwaliteit was van de geleverde producten, of wat je van de klantenservice vond. Ook kan je overwegen om te schrijven over wat goed ging of wat beter kon. Wij vinden namelijk dat jij het recht moet hebben om je mening over Minus en andere bedrijven te delen, vandaar dat dit bij ons kan in de vorm van een review. Wil je meer leren over Minus en andere bedrijven dan kan je reviews en beoordelingen vinden op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review