Meyermode

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Meyermode

Ben jij een echte fashionista? Of ben je simpelweg op zoek naar een webshop waar je terechtkunt voor vrouwenmode? Dan is het wellicht wel interessant om een kijkje te nemen bij Meyermode.

Alleen is Meyermode het wel waard? Je wilt namelijk wel zekerheid hebben over je potentiële bestelling en hoe deze zal vergelijken met de eisen en verwachtingen die je hebt. Wat ook een belangrijke rol kan spelen zijn de ervaringen van andere consumenten. Om meer over die te leren kan je op ons reviewplatform de beoordelingen en ervaringen van andere vinden.

Over Meyermode

Bij Meyermode vinden ze het belangrijk dat vrouwen de kleding kunnen dragen waarin ze zich fijn en comfortabel voelen, maar tevens ook hun eigen unieke kant in kunnen terug laten zien. Daarom hebben ze naar eigen zeggen een assortiment dat specifiek is aangepast op diverse stijlen en outfits voor diverse gelegenheden. Daarbij zeggen ze dat pasvorm en kwaliteit bij ieder kledingstuk een belangrijke rol speelt. Meyermode vind ook dat comfort bij grotere maten belangrijk is, ze hebben naar eigen zeggen veel kennis op het gebied van grotere ‘plus size’ maten, daarbij willen ze ervoor zorgen dat hun kleding voldoet aan alle specifieke eisen en zijn ze pas tevreden als de klant dit ook is, dit laatste onderstreept ook hetgene wat hun ‘voornaamste doel’ is.

Producten en diensten Meyermode

Op de webwinkel van Meyermode kun je damesmode vinden in diverse categorieën, denk aan: lingerie, schoenen, t-shirts, accessoires, maar ook gezondheid en wonen. Eveneens hebben ze ook een ‘sale’ categorie, waar je allerlei producten in de aanbieding vind. Producten van Meyermode zijn veelal beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Daarbij veronderstelt Meyermode ook dat voor alle producten die bij hun worden gekocht de wettelijke garantie van toepassing is.

Retourneren is mogelijk, maar moet binnen 14 dagen na ontvangst van het product, ook moet je uiteraard voldoen aan het retourbeleid, meer daarover vind je op hun website. Betalen kan via de volgende betaalmethoden: PayPal, iDEAL, Visa en Mastercard. Via factuur of in 3 termijnen betalen is ook mogelijk, wederom kan je meer daarover vinden op hun website. Als je een kortingscode hebt van Meyermode kan je deze tijdens het bestellen invullen om gebruik te maken van de korting.

Contact

Voor meer vragen, of nieuwe ideeën voor Meyermode kan je terecht bij de volgende gegevens. Mailen via: service@meyer-mode.nl. Telefonisch contact gaat via: 010-447 98 90. Ook kun je hun invulformulier op de website gebruiken, waar je zelf enkele gegevens achter moet laten en je bericht. Voor advies over broeken en maten kan je een kijkje nemen naar de maattabellen en de pagina genaamd ‘broekenadvies’, ook kan je meer vinden over figuurtypes op hun website.

Reviews en beoordelingen Meyermode

Al eens eerder een bestelling geplaatst bij Meyermode? Of hangt je kledingkast helemaal vol met hun schoenen en lingerie? Laat hier dan naar wens je ervaring achter over jouw persoonlijke situatie die je met ze hebt opgedaan. Hier hebben ook andere consumenten baat aan, deze kunnen namelijk d.m.v. reviews en accurater beeld vormen over hoe Meyermode in de werkelijkheid wordt ervaren.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

d
de Bruyn 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs kennis gemaakt met Meyermode en ik ben onder de indruk van hun uitgebreide assortiment aan trendy damesmode in grote maten. Het was zo fijn om kleding te vinden die zowel stij...

Alle reviews ( 1 )

Fantastische Damesmode in Grote Maten

Ik heb onlangs kennis gemaakt met Meyermode en ik ben onder de indruk van hun uitgebreide assortiment aan trendy damesmode in grote maten. Het was zo fijn om kleding te vinden die zowel stijlvol als comfortabel is! Ik waardeer ook dat de website gemakkelijk te navigeren was en de bestelprocedure soepel verliep. Een van mijn favoriete items was een prachtige tuniek die ideaal is voor zowel casual als formele gelegenheden. De pasvorm is perfect, en ik krijg altijd complimentjes wanneer ik hem draag. Wat me opvalt bij Meyermode, zijn de talrijke verschillende combinaties mogelijk tussen al hun kledingstukken. Zo kan je zelf je unieke outfit samenstellen. Kortom, mijn ervaring bij Meyermode was fantastisch en ik zal er zeker terugkomen voor meer geweldige mode-ontdekkingen!

d
de Bruyn 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!