Medpets

Alle reviews

Medpets

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo EzyDog
EzyDog

Hou je er van om dagelijks met de hond op stap te gaan, of ga je binnenkort op reis samen met de hond? Als je graag wilt dat je kameraad dicht bij ...

Logo Muziker
Muziker

Muziek zorgt dagelijks voor de nodige ontspanning. Echter, voor het produceren van muziek is het beschikken over de juiste muziekinstrumenten van e...

Logo Dog's Companion | HondenBed.nl
Dog's Companion | HondenBed.nl

 Nederland is het allereerste land in de wereld wat geen zwerfdieren meer heeft, en geen asiels waarin de gebrachte dieren een wisse dood te w...

Logo MHS Minihorseshop
MHS Minihorseshop

Zelf een paard hebben kan toch zo leuk zijn, maar als je dat zelf ook hebt weet je dat er hier zeer veel zaken mee gemoeid gaan. Je moet voor voedi...

Medpets

Huisdieren, we houden er bijna allemaal wel van, of het nou een hond, kat, of ander beestje is. Maar onze huisdieren hebben wel diverse producten nodig, zoals: voedsel, medische benodigdheden en andere alledaagse benodigdheden. Misschien dat je zelf wel een huisdier hebt en opzoek bent naar dit soort producten. Het zou kunnen dat je dan bij Medpets terecht bent gekomen. Medpets verkoopt namelijk allemaal producten rondom de huisdierenbranche. 

Voordat je daadwerkelijk een bestelling plaats bij Medpets wil je wel waarschijnlijk weten of ze aan je eisen voldoen. Zijn producten wel veilig? Hoe goed is de klantenservice van Medpets? Wat voor kwaliteit kan je verwachten? Deze vragen kunnen een belangrijke rol spelen bij jouw bestelproces, vandaar dat je op onze website reviews en beoordelingen van consumenten kunt lezen. De ervaringen van andere kunnen je wellicht een beter beeld geven, over wat je van Medpets kunt verwachten. 

Over Medpets
Medpets is een online dierenapotheek, waar je diverse producten voor jouw diertjes kunt bestellen. Met een assortiment dat hedendaags 15.000 producten bevat, is Medpets de afgelopen jaren gegroeid. Het bedrijf is in bezit van een Skal certificaat, wat staat voor: 'Stichting Keur Alternatief voortgebrachte Landbouw producten'. Daardoor mogen ze biologische producten opslaan en distribueren. 

Het is de missie van het bedrijf om de gezondheid van ieder voorop te stellen, vandaar dat ze sinds 2016 een partnerschap met de dierenbescherming hebben opgestart. Producten die niet meer verkoopbaar zijn worden iedere maand gedoneerd aan organisaties die zich voor dakloze dieren inzetten. 

Producten en diensten Medpets 
Op de webshop van het bedrijf bevinden: diergeneesmiddelen, voedingssupplementen. Maar ook dieetvoer en verzorgingsproducten voor: honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen, tuindieren en boerderijdieren. Daarnaast kan je als consument ook filteren, om je zoekopdracht naar een bepaald product te specificeren. 

Wil je een bestelling plaatsen, dan kan je een van de volgende betaalmogelijkheden gebruiken: iDEAL, Creditcard (MasterCard, Visa, American Express), AfterPay, zelf overboeken en PayPal. Meer informatie over betalen en hoe het werkt kan op de website worden gevonden. Pakketten worden door DHL bezorgd, waarbij ze een gratis verzending vanaf €59,- hanteren. Als je jouw bestelling op dezelfde dag wilt ontvangen is daar een optie voor. Wanneer je een bestelling voor 11:00 uur hebt geplaatst, wordt je bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Wel kost je dit een extra die €4,95 bedraagt.

Contact
Nog onduidelijkheden, of een andere reden om contact op te nemen, dan kan dat op een van deze manieren. Een mail sturen gaat via: klantenservice@medpets.nl. De klantenservice van Medpets is bereikbaar van Maandag t/m vrijdag: 08.30-17:00 uur. Daarnaast valt het bedrijf ook op social media kanalen te vinden zoals: Instagram, Facebook en YouTube. Misschien dat je vraag op de website bij de klantenservice pagina gevonden kan worden, waar informatie over zaken als: retourneren, verzenden, betalen en meer te vinden valt.

Reviews en beoordelingen Medpets
Wil je meer leren over Medpets? Dan kan je bij ons reviews en beoordelingen lezen van consumenten die al eerder hebben besteld. Heb je zelf al eens besteld bij Medpets en wil je delen hoe dat ervaren is? Laat dan op onze website een review achter. Wijzer worden over hoe consumenten Medpets en andere bedrijven ervaren kan op onze website.