Marlies Dekkers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is een Nederlandse modeontwerpster die internationaal doorbrak met haar lingerielijn Undressed. Na het succes van deze lijn volgden er al vrij snel een herenlijn en een badkleding lijn voor dames (Sundressed). Later volgden ook nog meerdere lijnen voor nacht- en avondkleding en zonnebrillen. Inmiddels is Marlies Dekkers een alom bekend internationaal lingeriebedrijf. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Marlies Dekkers lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Marlies Dekkers achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

Over Marlies Dekkers

Marlies Dekkers groeide op in een arbeidersmilieu in Oostenhout. Via de huishoudschool en versneld HAVO kwam ze terecht bij de Academie voor Beeldende Kunsten Sint-Joost in Breda, waar ze in 1991 cum laude afstudeerde. Met haar eindexamenwerk, een ontwerp van een "blotebillenjurk" werd ze bekend - een jurk die aan de voorkant bedekt is, maar die aan de achterkant het achterwerk laat zien. Met subsidie van de overheid zette ze in 1993 haar eerste lingerielijn Undressed op. In 1997 werden haar ontwerpen tentoongesteld in de Rotterdamse Kunsthal, waar ze later, in 2002, ook haar nachtkledinglijn Nightdressed zou presenteren.

Producten en diensten van Marlies Dekkers

Marlies Dekkers werd voornamelijk bekend door haar lingerie met de kenmerkende bandjes die de rondingen en taillie accentueren. Haar merk kent verschillende lijnen zoals bijvoorbeel de signature collectie, de couture collectie, de style collectie en de swimwear collectie. Marlies Dekkers maakt naar eigen zeggen lingerie voor en door de vrouw, ze ontwerpt haar lingerie dan ook om vrouwen zelfvertrouwen te geven en zich goed te laten voelen. De drie pijlers in haar lingerie zijn: vrouwelijke zienswijze, design en perfecte pasvorm. In haar ogen wordt lingerie nog te vaak door een man gemaakt.

Haar lingerielijn is online te koop, maar ook in winkelketens in binnen- en buitenland en tevens in een aantal eigen Marlies Dekkers-winkels: In Nederland zijn dit vier ("full price") winkels in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda en drie outlet winkels in Roermond, Roosendaal (in winkelcentrum Rosada) en Lelystad (in winkelcentrum Batavia Stad). In België zijn dit een ("full price") winkel in Antwerpen en een outlet winkel in winkelcentrum Maasmechelen. Heeft u nou klachten over Marlies Dekkers? Dan kunt u het bedrijf bellen of e-mailen via de contactgegevens die vermeld staan op de website van Marlies Dekkers. Ook voor B2B contact kunt u bij het bedrijf terecht.

Aanbevelingen, klachten en tips over Marlies Dekkers

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Marlies Dekkers? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Marlies Dekkers op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Marlies Dekkers vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Marlies Dekkers of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Marlies Dekkers nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review