Lodger reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Lodger

Een nieuwe baby in huis? Die extra lodger komt natuurlijk niet zonder eisen. Er moet een babykamer komen, een babybad, een baby omkleed tafel, luier disposers, babyfoon, en natuurlijk een hele hoop baby kleertjes! En wat is er nou leuker om te kopen dan nieuwe dingen voor de nieuwe baby? Gelukkig hoef je niet meer de deur uit om te shoppen. Via het internet is alles gemakkelijk te bestellen en thuis te bezorgen. Maar voor je kleine wil je natuurlijk wel het allerbeste. Daarom hebben wij op onze vergelijkingssite ook online aanbieders van alles wat u nodig heeft voor de babyverzorging opgenomen. Zoals altijd, wij geven een korte omschrijving van het bedrijf en de producten en diensten die ze aanbieden, en nodigen u uit om reviews achter te laten bij de bedrijven waar u een persoonlijke ervaring mee heeft. Uw beoordeling zien wij graag tegemoet!

Over Lodger
Lodger is in 2000 opgericht en staat van het begin bekend om hun nieuwe, innovatieve baby producten. De oprichter van het online bedrijf in baby kleding en baby verzorging zag na de komst van haar eigen baby dat er meer behoefte was aan babykleding met trendy prints en moderne producten in plaats van het eeuwige roze of blauwe hansopje. Het allereerste product ban Lodger was de wrapper, een speciale wikkeldoek waarin de baby gemakkelijk in slaap valt. Het werd direct een doorslaggevend succes en de online babyshop Lodger werd geboren. 20 jaar na de oprichting van Lodger is de website gevuld met allerlei prachtige baby artikelen voor nieuwgeboren babys, peuters, en kleuters of jonge kinderen tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar.

Producten en diensten van Lodger
Op de website kunt u een keuze maken uit baby kleertjes, baby bad verzorging, baby essentials, baby slapen, de inrichting van de babykamer, babyslofjes, en alles voor onderweg, voor wanneer u uw baby of peuter ergens mee naar toe wilt nemen. U kunt kiezen uit verschillende slaapzakken voor de baby tot de mousseline omslagdoek, waarmee u uw baby lekker kunt inwikkelen. Het bedrijf heeft een groot aantal producten gemaakt van hydrofiele stoffen, zoals hydrofiele doeken met bijpassende swaddle clips, jumpsuits, luiers en hoezen voor een verschoonkussen of aankleedkussen, wikkeldoeken, kleertjes voor de baby en peuter en nog veel meer. Alle producten zijn gemaakt van 100% katoen met het Oeko-tex keurmerk. Voor de nieuwe ooms en tantes is er een afdeling met kraamcadeaus, en natuurlijk is er ook een babykleding sale. De kernwaarden voor de door hen te koop aangeboden producten zijn gemak van de ouders, comfort voor de baby, kwaliteit en duurzaamheid.

Complimenten, klachten en tips over Lodger
De naam is natuurlijk heel leuk gekozen, Lodger, wat in het Engels “huurder” betekend. En de producten voor baby en peuter zien er op de website heel erg mooi uit! Heeft u wel eens iets besteld bij Lodger? Of bent u bij een van de verkooppunten in Amsterdam, Utrecht, of Arnhem langs geweest? Vertel ons over uw ervaringen met deze online winkel voor baby en peuter benodigdheden. Werd het door u bestelde kraampakket op tijd geleverd? Heeft u wel eens wat retour gezoden. Uw review wordt zeer op prijs gesteld.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review