Licentie2GO

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Licentie2GO

Heb je net een nieuwe laptop of computer aangeschaft en ben je nog op zoek naar software om hierop te installeren? Waar kan je die dan op een overzichtelijke manier vinden? Licentie2GO is een bedrijf dat daarop wellicht een antwoord heeft.

Voordat je software bij Licentie2GO gaat aanschaffen wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten voldoet. Denk daarbij aan vragen als: is Licentie2GO eigenlijk wel betrouwbaar? Hoe werkt het om online licenties via de onderneming te kopen, en vervolgens op mijn eigen device te installeren? Hoe zit het met de kosten en garantie? Waar kan ik terecht indien ik toch een klacht heb, en die wil delen met Licentie2GO? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze site, Licentie2GO beoordelingen en reviews lezen. Op basis daarvan kan je zelf beslissen of je gebruik wilt maken van Licentie2GO.

Wat is Licentie2GO

Volgens Licentie2GO is het bedrijf een productspecialist, zo adviseren ze iedere dag klanten het ‘juiste product’ aan te schaffen, maar vooral om het product op de juiste wijze te gebruiken, aldus Licentie2GO. Daarbij stelt de onderneming dat het draait om een slimmer omgang met software. Het bedrijf gelooft er namelijk in dat ze problemen oplossen, in plaats van simpelweg een product te verkopen. Bij Licentie2GO heb je garantie op installatie en activatie van jouw aankoop.

Producten en diensten Licentie2GO

Wil je het aanbod van Licentie2GO bekijken? Dan is dat mogelijk via hun webshop. Als je daar aankomt zie je gelijk verschillende producten voor je klaar staan. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan: Norton Security Deluxe, Microsoft 365 Family, McAfee Total Protection en meer. Als je problemen hebt met het installeren van software kan je daarvoor meer informatie vinden op de website van Licentie2GO. Zo kan je ook verschillende installatieservices aanschaffen. Daarnaast kan je ook op basis van verschillende collecties sorteren, waaronder: Antivirus, MultiMedia, Parallels, Cyber Protection en Microsoft 365. Bovenaan kan je sorteren op basis van verschillende categorieën, zoals: Beveiliging, Cyber Protection, VPN, Office, MultiMedia, Besturingssystemen en Installatieservice. Als je op een product klikt kan je daarvan een omschrijving met specificaties en andere informatie zoals vergelijkingen en alternatieven bekijken.

Gevonden wat je nodig had en wil je afrekenen? Dan kan je tijdens het betalen gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden, zoals: iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal, Klarna, Bank Transfer en Maestro. Als je hulp nodig hebt bij het installeren kan je daarvoor ook verschillende bundels aanschaffen, het bedrijf is 7 dagen per week bereikbaar en klaar om jou te ondersteunen.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wilt delen met Licentie2GO? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op verschillende manieren, zo kan je op de website via de chatfunctie contact opnemen met een medewerker van het bedrijf. Of wellicht kan je al een antwoord vinden op jouw vraag bij de veelgestelde vragen. Daarnaast kan je ook op de site via een contactformulier jouw bericht delen. Verder is het bedrijf ook bereikbaar via Whatsapp en FaceBook. De onderneming zelf bezoeken kan ook, daarvoor moet je aan de Twentepoort Oost 3a, 7609 RG, Almelo zijn. Zelf meer onderzoek doen naar de onderneming doen is mogelijk, gebruik daarvoor: KVK-nummer: 64945731 en BTW Nummer: NL855914841B01.

Reviews en beoordelingen Licentie2GO

Heb je al eens eerder software gekocht bij Licentie2GO? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat gegaan is! Deel je mening over Licentie2GO met ons in de vorm van een review en beoordeling. Door je mening achter te laten maak je het makkelijker voor andere lezers een realistischer beeld over het bedrijf te schetsen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kick Ramautar 1 jaar geleden
9
Recent heb ik een aankoop gedaan bij Licentie2GO en ik kan niet anders dan vol lof zijn over deze webshop! Als je op zoek bent naar software van goede kwaliteit, tegen de beste prijs, is dit...

Alle reviews ( 1 )

Licentie2GO - Uitstekende Service Für Goede Prijzen!

Recent heb ik een aankoop gedaan bij Licentie2GO en ik kan niet anders dan vol lof zijn over deze webshop! Als je op zoek bent naar software van goede kwaliteit, tegen de beste prijs, is dit dé plek om te zijn. Wat mij meteen opviel was het brede aanbod aan softwareproducten. Alles wat ik nodig had was beschikbaar en de prijzen waren zeer concurrerend in vergelijking met andere online shops die ik eerder bezocht had. Ik vond het ook fijn dat er zowel downloadbare als fysieke versies worden aangeboden. Het bestellen van mijn product ging heel gemakkelijk en de levering verliep probleemloos. Bovendien kwam mijn bestelling binnen de beloofde levertijd aan, wat altijd erg belangrijk voor me is als klant. Als kers op de taart biedt Licentie2GO ook nog eens een Niet goed? Geld terug garantie! Dit geeft me extra zekerheid en vertrouwen in hun producten én service! Al met al ben ik dus ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Licentie2GO. Hun vakmanschap straalt door alles heen: veel keuze, scherpe prijzen, snelle levering én een uitstekende garantieregeling. Aarzel dus niet om hier jouw software-inkopen te doen!

K
Kick Ramautar 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review