Lenovo

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Lenovo

Technologie is niet meer weg te denken, we gebruiken allemaal wel tv’s, mobiele telefoons en laptops. De kans is aanwezig dat je ze voor je plezier en gemak gebruikt, ook voor werk zijn ze steeds relevanter. Wellicht dat je op zoek bent naar nieuwe elektronica, dan heb je tijdens je zoektocht misschien wel eens van Lenovo gehoord. Lenovo is namelijk producent van technologische producten als laptops, tablets, telefoons en veel meer.

Toch zijn deze artikelen al gauw behoorlijk prijzig, als consument wil je wel zekerheid hebben. Voldoet Lenovo eigenlijk wel aan jouw wensen? Om daarachter te komen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews lezen. Lees over de ervaringen van andere consumenten, wat deze denken van Lenovo en of ze het bedrijf zouden aanraden.

Wat is Lenovo

Lenovo, officieel bekend als Lenovo Group Limited, is een chinees multinationaal tech-bedrijf, dat richt op het produceren, designen en de marketing van consumenten elektronica. Lenovo werd opgericht in 1984 in Beijing, China. Yang Yuanqing is sinds 2009 CEO van de onderneming. In de meer dan 37+ jaar dat het bedrijf bestaat zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste tech-bedrijven, die gespecialiseerd zijn in consumentenelektronica. Zo hebben ze in 2022 zo’n 75.000 medewerkers in dienst. Lenovo heeft ook dochterondernemingen, een van de bekendste voorbeelden is Motorola Mobility LLC, beter bekend als Motorola. Motorola is net als Lenovo een consumentenelektronica, maar tevens ook telecommunicatie gerelateerde onderneming.

Assortiment van Lenovo

Als maker van consumentenelektronica maakt Lenovo verschillende apparaten en hulpmiddelen, voorbeelden zijn: tablets, pc’s, laptops, mobiele telefoons, accessoires en software, beeldschermen (monitor). Ze maken ook smart devices, bijvoorbeeld de ‘’Smart Clock Essential’’, dit is een elektronische klok, of de ‘’Lenovo Smart Wireless Earbuds’’, dit zijn draadloze oordopjes. De producten van Lenovo zijn vaak te vinden in verschillende kleuren, groottes, met aanpasbare eigenschappen zoals opslag, werkgeheugen, etc. De producten van Lenovo kan je vinden op hun webshop, maar ook bij allerlei andere bedrijven zoals Coolblue, Mediamarkt en veel meer.

LenovoEDU

LenovoEDU, kort voor Lenovo Education, of te wel Lenovo educatie, staat centraal rond de combinatie tussen technologie en leerlingen. Lenovo geloofd er sterk in dat leerlingen met de juiste technologie nog beter uitblinken in hun schoolcarrière. Vandaar dat Lenovo het LenovoEDU programma heeft opgesteld, dit bestaat uit diverse voordelen voor studenten. Enkele voorbeelden zijn de Lenovo terug naar schoolgids, speciale aanbiedingen voor studenten en deals.

Het LenovoEDU programma bestaat uit verschillende ‘’uitrustingen’’ deze zijn geschikt voor basisonderwijs & vwo, universiteiten, docenten, studerende gamers en voor specifieke budgets. Verder filteren op bepaalde eigenschappen in deze uitrustingen is ook mogelijk, indien je specifieke eisen hebt.

Reviews en beoordelingen

Heb jij al een prachtige laptop van Lenovo, of ben je in bezit van een Lenovo tablet? Laat hier achter hoe Lenovo hebt ervaren in de vorm van een review. Wij zijn benieuwd naar jouw mening, maar ook andere zijn benieuwd naar jouw specifieke ervaring. Geïnteresseerde consumenten kunnen namelijk door het lezen van reviews een (potentieel) accurater oordeel maken over bedrijven als Lenovo. Wil je meer leren over Lenovo, of andere ondernemingen? Dan kan je op onze website reviews en beoordelingen lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Amina 2 jaar geleden
9
Lenovo, wat een geweldig merk! Ik heb een laptop bij hen gekocht en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De website van Lenovo is gebruiksvriendelijk en er was voldoende informatie beschik...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige laptops bij Lenovo

Lenovo, wat een geweldig merk! Ik heb een laptop bij hen gekocht en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De website van Lenovo is gebruiksvriendelijk en er was voldoende informatie beschikbaar om me te helpen beslissen welke laptop het beste voor mij zou zijn. Het bestelproces verliep soepel en de levering was snel. De laptop zelf is fantastisch! Hij heeft alles dat ik nodig heb en meer, zoals geweldige graphics, veel opslagruimte en handige functies zoals de gezichtsherkenning voor het ontgrendelen van mijn apparaat. Bovendien ziet hij er ook nog eens heel mooi uit! Het klantenserviceteam was erg behulpzaam toen ik vragen had over mijn nieuwe aanwinst. Ze waren vriendelijk en deskundig, waardoor ik snel antwoorden kreeg op al mijn vragen. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar merk voor laptops of andere technologische producten dan raad ik Lenovo ten zeerste aan!

A
Amina 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!