Leen Bakker

Alle reviews

Leen Bakker

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Leen Bakker

Online shoppen kan ontzettend leuk zijn of behoorlijk tegenvallen. Dit hangt allemaal af van de betrouwbaarheid van de webshop. Een van de meest belangrijke dingen bij webshops is dan ook de reviews en beoordelingen. We zijn over het algemeen heel terughoudend met het online bestellen bij webshops die we niet kennen, en zoeken daarom eerst naar de ervaring van een ander.

Over Leen Bakker
Cornelis Bakker opende in 1919 een winkel in garens en stoffen in Rotterdam. Dat is waar het allemaal begonnen is. Vanuit de garens en stoffen winkel is het uitgegroeid tot het internationale bedrijf wat het nu is. Zijn zoon, Leen Bakker, legde in 1953 de basis voor het woonwinkelconcept. Leen heeft weer hulp gekregen van zijn zoon, Arie, waardoor de keten uitgroeide tot wat het nu is. Vanaf 1988 was het bedrijf onderdeel van Blokker Holding, maar sinds 2017 is het in handen van Gilde Investment Management. Bij Leen Bakker kun je vrijwel alles kopen wat je nodig hebt om een huis in te richten. Van tapijten tot muurverf, en van bedden tot bureaustoelen. Op het moment van schrijven hebben zij 170 eigen winkels verdeeld over Nederland en België en zowel een Nederlandse als Belgische webshop.

Producten en Diensten Leen Bakker?
Zoals we net al een beetje verklapt hebben kun je hier dus allerlei spullen halen om jouw huis en tuin in te richten. In de webshop zijn er 10 verschillende categorieën te kiezen, die ieder weer hun eigen susbcategoriën hebben. Zo kun je bijvoorbeeld meubels kopen bij deze winkel, maar ook verlichting en accessoires. Tevens bieden zij ook een assortiment aan tuinmeubelen, accessoires en functionele voorwerpen zoals terrasverwarming. Om snel te kijken of er iets tussen zit waar jij interesse in hebt, kun je de items sorteren op kleur, prijs, merk en meer. Weet je nog niet helemaal wat je met jouw inrichting wilt doen? Dan kun je ook de folder vol met wooninspiratie bekijken. Ook is er een speciale categorie voor wie hier een cadeau wilt kopen. Een cadeaukaart behoort ook tot de mogelijkheden. Zij stellen hun meubels en accessoires ook beschikbaar voor magazines die graag een fotorapportage willen maken met de producten van Leen Bakker.

Leen Bakker beoordelingen
Ook voor een woonwinkel is het belangrijk om eerlijke reviews te hebben. Zij verkopen producten die jouw huis zullen inrichten, en misschien zelfs wel jouw eerste huis. Je wilt het dan natuurlijk wel in één keer goed doen. Met behulp van reviews van klanten kunnen nieuwe potentiële klanten oordelen of zij hier hun nieuwe spullen willen halen. Natuurlijk is het leuk om een positieve review te lezen, maar ook de negatieve reviews mogen niet vergeten worden. Er moet een eerlijk beeld geschetst worden, en daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Heb jij ervaring met Leen Bakker? Laat ons dan weten hoe dit is gegaan door een beoordeling achter te laten op de website. Jouw ervaring kan heel veel betekenen voor nieuwe en bestaande klanten. Jij zou het toch ook fijn vinden om te horen wat je wel of niet goed doet op het werk?