Kleuro reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kleuro

Ben jij bezig met het verbouwen of renoveren van jouw huis en kan je muur wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan zal je vast een behoefte hebben aan verf, maar waar kan je die het beste vinden? Wellicht vind je het interessant om online naar dat soort producten te zoeken, misschien ben je dan al eens eerder bij Kleuro terecht gekomen.

Voordat je producten bij Kleuro gaat aanschaffen wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen, zoals: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Kleuro? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun producten? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik een vraag, klacht of opmerking met het bedrijf wil delen? Hoe zit het eigenlijk met de veiligheid van hun producten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze website, Kleuro beoordelingen en reviews lezen. Aan de hand daarvan kan je zelf bepalen of je gebruik wilt maken van Kleuro.

Wat is Kleuro

Kleuro is een Nederlandse onderneming die verf en toebehorenen verkoopt. De webshop waar de producten van Kleuro op worden verkocht, is onderdeel van Kleuro Groep B.V., een onderneming die gevestigd is in Alphen aan den Rijn. Naast het verkopen van verf en toebehoren kan je ook bij Kleuro terecht voor het opdoen van advies. Zo geeft het bedrijf je onder andere ook tips via hun blog om duurzaam te klussen, of hoe je gebruik kunt maken van donkere kleuren in jouw huis.

Producten van Kleuro.nl

Om het assortiment van Kleuro te bekijken, kan je hun online webshop bezoeken. Als je daar bent aangekomen staan er gelijk diverse producten voor je gereed, zoals bijvoorbeeld: aflak, muurverf, lakverf, grondverf, overgrondverf en afschilderverf. Bovenaan is het mogelijk om te sorteren op basis van een aantal categorieën, waaronder: Ons assortiment, Advies, Customer Service en Aanbiedingen. De categorie ‘Ons assortiment’ is weer onderverdeeld in kleinere sub-categorieën, zoals: Verf, Schildersmaterialen, Vloeistoffen en reinigers, GereedschapKleding en bescherming, Woning- en tuininrichting, Wandafwerking, Klimaatbeheersing en Merken. Bij ‘Advies’ kan je verschillende blogartikelen lezen. Als je op een product klikt kan je daarvan een toepasselijke omschrijving, met bijpassende producten, specificaties en prijs lezen.

Heb je een keus kunnen maken en zou je graag willen betalen? Dan kan je daarbij gebruik maken van verschillende betaalmethodes, waaronder: iDEAL, Bancontact, Visa, MasterCard, American Express, IBAN en PayPal. Bezorgingen worden geregeld door PostNL.

Contact

Heb je een vraag, klacht of suggestie die je wilt delen met Kleuro? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor verschillende opties, zo kan je op de website bij de FAQ veel gestelde vragen vinden, waar je wellicht al een antwoord op jouw vraag kunt vinden. Niet gevonden waarnaar je opzoek was? Dan kan je op de site via de live chat met een medewerker chatten. Verder is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen, bel daarvoor naar het nummer: +31 (0)172 - 42 33 23. Mailen met Kleuro gaat ook, gebruik daarvoor het adres: CustomerService@kleuro.nl. Bezoek je de onderneming graag in persoon? Dan moet je daarvoor aan de Bedrijfsweg 13, 2404 CB, Alphen aan den Rijn zijn.

Reviews en beoordelingen Kleuro

Heb je al eens eerder verf en toebehorenen bij Kleuro besteld? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat verliep! Deel je mening over Kleuro met ons in de vorm van een beoordeling en review. Op die manier maak je het makkelijker voor andere klanten een realistischer beeld over Kleuro te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan gaat dat op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review