Keukenplaats

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Keukenplaats

Er wordt wel eens gezegd dat de keuken het hart van het huis is en dat is vaak ook zo. Is ze nu klein of groot, de keuken is meestal het middelpunt van een huis. Het is de plaats waar er wordt gekookt, getafeld en gepraat over van alles een nog wat, met een glas in de hand of een lekkere maaltijd op het bord. De keuken is de plaats bij uitstek waar families en vrienden van over de hele wereld lichamelijk en geestelijk worden “gevoed”.

Vroeger dienden keukens vrijwel uitsluitend om te koken. In de loop van de laatste 20 jaar zijn keukens eerder “leefruimtes” geworden, waar ze steeds vaker en meer tijd doorbrengen. Er wordt meer gedaan dan alleen maar koken. Keukens zijn groter geworden en geïntegreerd in de woonkamer. Vaak wordt er plaats gemaakt voor grote tafels en kookeilanden en er wordt ook steeds meer aandacht besteed aan de functionaliteit en veiligheid van een keuken.

Tegenwoordig is de keuken vaak de belangrijkste ruimte in een huis. Wanneer je je huis wil verkopen is de verkoopprijs vaak sterk afhankelijk van de keuken (locatie, maar ook functionaliteit en ontwerp).

Over Keukenplaats

Keukenplaats focust op het leveren van betaalbare en degelijke keukens van Duitse makelij. Keukenplaats kan haar algemene kosten drukken doordat men er enkel op afspraak werkt. De adviseurs kunnen zo hun tijd optimaal gebruiken en de personeelskosten zijn daarom een stuk lager. En dat vertaalt zich in een goedkopere service en voordeligere meubels. Keukenplaats bestaat sinds 2014 en is van een eenvoudige desktop website uitgegroeid tot één van de grootste keukenwebsites van Nederland. Keukenplaats heeft 26 vestigingen verspreid over het hele land en werkt ook samen met een aantal grote leveranciers van keukenapparatuur (waaronder Bosh, Siemens, AEG en Pelgrim).

Wat biedt keukenplaats?

Bij keukenplaats kan je terecht voor de aankoop en het ontwerp van uitgeruste keukens en keukens zonder apparatuur. Hun assortiment omvat zowel rechte keukens als hoek-, meerwandige, eiland- en U-keukens. De keukens zijn verkrijgbaar in verschillende designs, materialen en kleuren. Het ontwerp van je keuken is gratis en je kan met een adviseur afspreken via huisbezoek of videobellen. De adviseurs van Keukenplaats zijn ook in het weekeind bereikbaar. Bij keukenplaats kan je via de gratis downloadbare 3D-keukenplanner ook zelf je keuken ontwerpen. Je kan je keuken zelf installeren of gebruikmaken van de montagedienst. Je meubels worden binnen de 2 weken geleverd en via de betaalservice kan je indien gewenst je keuken in termijnen betalen. De klantenservice is tijdens de werkdagen doorlopend open van 09:00 tot 17:30 en is per telefoon en mail bereikbaar.

Complimenten, klachten en tips voor Keukenplaats

Kocht jij een keuken bij keukenplaats en wil je graag je ervaring delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Werd de levertermijn gerespecteerd en kwam de keuken onbeschadigd toe? Maakte jij een afspraak voor een thuisbezoek en hoe is dit dan verlopen? Is je keuken handig in gebruik en van goede kwaliteit. Heb je gebruikgemaakt van de downloadbare 3D-keukenplanner en wat vond je ervan? Wat vond je van de montageservice? Waren de medewerkers vriendelijk, discreet en professioneel? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review