Keukenplaats

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Keukenplaats

Keukenplaats is een bedrijf dat zich richt op het leveren van betaalbare en degelijke keukens van Duitse makelij. Opgericht in 2014, is Keukenplaats uitgegroeid tot een van de grootste keukenwebsites van Nederland met 26 vestigingen verspreid over het hele land. Ze werken op afspraak om kosten te drukken en bieden een assortiment van uitgeruste keukens, keukens zonder apparatuur en verschillende designs, materialen en kleuren. Keukenplaats biedt een gratis ontwerpservice en heeft een montagedienst beschikbaar. Levering vindt plaats binnen 2 weken en betaling in termijnen is mogelijk. De klantenservice is tijdens werkdagen bereikbaar per telefoon en e-mail.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!