Kantoormeubelen Plus

Alle reviews

Kantoormeubelen Plus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Kantoormeubelen Plus

Heb je zelf een bedrijf, of denk je eraan om er eentje op te richten? Dan weet je ongetwijfeld dat je hiervoor nood hebt aan een redelijk aantal kwalitatieve kantoormeubelen, denk aan stoelen, tafels, bureaus, enzovoort. Vandaag de dag kun je al deze zaken erg gemakkelijk online bestellen en laten afleveren bij jou op kantoor. Bij Kantoormeubelen Plus kun je hiervoor terecht. Wat erg belangrijk is voor je kantoor, is dat deze artikelen allemaal van goede kwaliteit zijn. Ze zullen immers veel gebruikt worden! Daardoor is het zaak dat je zeker bent dat je dit bij Kantoormeubelen Plus kan vinden. Lees dus zeker de beoordelingen van klanten van dit bedrijf op ReviewsBird, dan kun je uit hun ervaringen opmaken of ook jij hier jouw kantoormeubelen kan aankopen of niet.

Over Kantoormeubelen Plus
Kantoormeubelen Plus is een Nederlandse kantoormeubelen leverancier, die ook in België levert. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht, maar er is geen showroom, alleen een online webshop. Dit bedrijf is onderdeel van Sapias Holding B.V. Je kunt Kantoormeubelen Plus bereiken per e-mail en via de telefoon, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Ook is er een live chat op de website te vinden. Tot slot kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Producten en diensten van Kantoormeubelen Plus
Bij Kantoormeubelen Plus kun je via hun webshop een heleboel kantoormeubelen en verwante producten aanschaffen. Als je naar de Kantoormeubelen kijkt, heb je keuze uit bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, stoelen, kabelmanagement, enzovoort. Er is ook Vergadermeubilair, zaken voor in de Kantine (barkrukken, sta tafels, zitzakken, ...), Lounge (banken, poefs, hangmatten, woonkussens, bijzettafels, ...), Lampen en Kluizen. Ook als je een Receptie hebt kun je producten aanschaffen, zoals kapstokken tijdschriftkasten, kunstplanten en fauteuils. Heeft je kantoor een Tuin? Dan kun je allerlei benodigdheden hiervoor aankopen. Op de website is een blog te vinden, met trends, tips en andere artikelen ter inspiratie en ter informatie.

Wat betreft merken kun je bij Kantoormeubelen Plus allerlei zaken aankopen van, onder andere, Dutch Decor, Eggr, Giardino, Intex, Sistec, Schaffenburg en van hun eigen huismerk. De levertijd van de bestellingen ligt tussen 5 en 15 werkdagen. Zodra je voor een bepaald bedrag aan kantoormeubelen koopt, zal de verzending gratis verlopen. Als je wenst dat de meubelen gemonteerd worden en zo geleverd worden, is dat mogelijk tegen een vergoeding van 5%. Wil je betalen voor je bestelling? Dan kun je dat doen per iDeal, met VISA, MasterCard, Bancontact Mister Cash, of achteraf betalen met AfterPay.

Klachten, complimenten en tips voor Kantoormeubelen Plus
Wat denk jij van Kantoormeubelen Plus? Jouw mening is immers erg belangrijk voor andere mensen die op zoek zijn naar informatie over dit bedrijf. Zo kunnen die zich een goed beeld vormen van de producten en de service van Kantoormeubelen Plus. Heb je zelf al eens een bureau, stoel of ander product aangekocht en wil je hier een klacht of complimentje over geven? Dan kun je dat doen op ReviewsBird. Schrijf zeker een review en vertel honderduit over jouw ervaringen met Kantoormeubelen Plus, of die nu positief of negatief waren.