INTOLED

Alle reviews

INTOLED

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

INTOLED

De LED verlichting is uitgevonden door Oleg Vladimirovich in 1927. Hij ontdekte dat diodes licht uitstralen als er stroom doorheen gaat. LED verlichting is meer energie efficiënt en wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt. U kunt al snel honderden euro’s besparen als u overgaat op LED verlichting. 

Vooral voor bedrijven die de hele dag lampen hebben aanstaan is LED een goede oplossing. Het verschil tussen een gloeilamp en LED lamp is dat het energie maar één kant op gaat. Hierdoor zorgt LED ervoor dat energie op de juiste manier gebruikt wordt. LED lampen hebben veel voordelen zoals milieuvriendelijk, lange levensduur en nog veel meer. 

Heeft u misschien een bedrijf en wilt u overgaan naar LED verlichting of wilt u simpelweg LED in uw eigen huis gebruiken? Dan is het belangrijk dat u ook reviews leest over verschillende bedrijven die LED lampen aanbieden.
 
Over INTOLED
INTOLED is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in LED verlichting in een aantal jaren. Zij beweren volledig voor kwaliteit te staan en om alleen met leveranciers te werken die hoog kwaliteit aanbieden. Lees ook verschillende reviews via hier.

Zij zijn een bedrijf dat zich leergierig opstelt en denkt aan de wensen van de klant. Daarom noemen zij zich een vertrouwde partner in het verkopen van LED verlichting. Zij zijn specifiek goed in het aanbieden van LED verlichting voor bijvoorbeeld Restaurants, horeca, kantoren, hotels en nog veel meer. 
 
INTOLED geeft ook diverse mogelijkheden om een offerte op maat te laten maken voor uw eigen project. Alles is mogelijk en daarom willen zij u graag helpen met het gebruiken van LED verlichting. Het is meer dan alleen een webshop, zij helpen u namelijk verder dan alleen het kopen van een LED lamp.  

Producten en diensten INTOLED
Op de website van INTOLED vindt u een breed assortiment van verschillende soorten LED lampen. Zo hebben zij bijvoorbeeld voor een normaal huis en bedrijven en verschillende sector waar u op kunt klikken.  

Onder het assortiment vindt u bijvoorbeeld smart living, inbouwspots, TL verlichting, panelen, tuinverlichting, breedstralers, high bays, lampen, sfeerverlichting en nog veel meer. Als u voor 23:59 besteld krijgt u het product de volgende dag thuis gestuurd en ook hanteren zij een kopersbescherming tot wel €2500,-  

INTOLED heeft over het algemeen alles wat u zoekt dat betreft LED lampen en ook zijn er mogelijkheden om een zakelijke klant te worden bij INTOLED. Als zakelijke klant krijgt u verschillende voordelen zoals aantrekkelijke prijzen excl. BTW, op maat gemaakte offertes en mogelijkheid tot het aanvragen van lichtplannen.

Complimenten, klachten of tips voor INTOLED
Heeft u toevallig een Smart Living product gekocht bij INTOLED?, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een offerte op maat laten maken? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van INTOLED willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van INTOLED.