iBOOD.com

Alle reviews

iBOOD.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Massamarkt
Massamarkt

Leuke, maar tevens ook veelal goedkope aanbiedingen, wie houdt daar nou niet van? We vinden het allemaal wel leuk om af en toe weer iets nieuws voo...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

iBOOD.com

IBOOD.com is zo’n webshop waar eigenlijk alles wel op aangeboden wordt. Tuinkussens, opbergboxen, grasmaaiers sportsokken, en heel, heel veel andere uiteenlopende producten. Wil je ook iets bij iBOOD.com kopen maar twijfel je aan het bedrijf, of de kwaliteit van de aangeboden producten? Wij kunnen natuurlijk niets garanderen, maar bij ons kunt u op uw gemakje de reviews en beoordelingen van andere klanten lezen. Klanten zoals u en ik, die niet betaald worden voor het geven van een review. Heeft u wel eens iets besteld bij iBOOD.com? Laat ons weten hoe dat bevallen is! Bent u tevreden met het product of had u achteraf toch spijt van uw aankoop? Uw review wordt door ons erg gewaardeerd.

Over iBOOD.com
De naam iBOOD.com doet misschien denken aan de Amerikaanse uitdrukking een garage sale, maar officieel staan de letters iBOOD voor Internet Best Online Offer Daily. Het in Amsterdam geregistreerde bedrijf publiceert elke dag een speciale dagdeal, waarin uit een uitgebreide selectie gekozen A merk producten aangeboden worden tegen zeer scherpe prijzen. De voorraad is altijd beperkt en de dagdeal telt maar  voor 24 uur. Om 12 uur middernacht worden de dagelijkse deals vervangen door nieuwe deals. Het is het grootste ‘deal community platform’ in Europa en is 11 jaar achtereen winnaar van de ‘website van het Jaar’ in de categorie E-commerce geworden.

Producten en diensten van iBOOD.com
Bij de webshop iBOOD vind je een enorm groot assortiment aan verschillende producten. De producten zijn in verschillende categorieën onderverdeeld: elektronica, home & living, DIY, sport & fashion, bulk, extra, en klussen Maart. Voor iedere categorie geldt een zogenaamde dagdeal: Per categorie wordt één product voor 24 uur en zolang de voorraad strekt zeer goedkoop aangeboden. Het aanbod kan verschillen van wasmachines tot sportsokken en koffiemokken, tuinmeubels, dierenvoer en shampoo. Via de Flash sale worden de producten in de uitverkoop gedaan, wat soms wel tot 90% korting op kan leveren. Geregeld is er een product expert aanwezig die vaak een officiële vertegenwoordiger is van het merk van het product. Je kunt de product- expert via het open forum en de telefoon vragen stellen over het aangeboden product. Op de website van deze online shop worden de garantie en ruilvoorwaarden duidelijk aangegeven. De bestelde producten worden meestal binnen een week bezorgd en er zijn verschillende online betalingsmogelijkheden opgenomen. 

Complimenten, Klachten en Tips voor iBOOD.com
IBOOD is een webshop waarbij timing belangrijk is. Ben je op zoek naar een bepaald product dan zul je vooral geduld moeten hebben, maar het is wel een webshop waar dagelijks iets op gebeurt. Bent u fan van iBOOD? Heeft u wel eens iets gekocht of besteld? Wat vind u van de service, de kwaliteit van de producten en het betalingsgemak? Heeft u te maken gehad met de Product Expert of iemand anders van de klantenservice? Wij zouden het leuk vinden als u uw ervaring met ons zou willen delen! Zeker bij webshops zoals IBOOD is het interessant zoveel mogelijk meningen van zoveel mogelijk verschillende mensen te horen. Mensen zoals u en ik, kritische consumenten die graag online shoppen en kwaliteit en service belangrijk vinden.