Is IBOOD betrouwbaar? Lees IBOOD ervaringen en reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

iBOOD.com

IBOOD.com is zo’n webshop waar eigenlijk alles wel op aangeboden wordt. Tuinkussens, opbergboxen, grasmaaiers sportsokken, en heel, heel veel andere uiteenlopende producten. Wil je ook iets bij iBOOD.com kopen maar twijfel je aan het bedrijf, of de kwaliteit van de aangeboden producten? Wij kunnen natuurlijk niets garanderen, maar bij ons kunt u op uw gemakje de reviews en beoordelingen van andere klanten lezen. Klanten zoals u en ik, die niet betaald worden voor het geven van een review. Heeft u wel eens iets besteld bij iBOOD.com? Laat ons weten hoe dat bevallen is! Bent u tevreden met het product of had u achteraf toch spijt van uw aankoop? Uw review wordt door ons erg gewaardeerd.

Over iBOOD.com

De naam iBOOD.com doet misschien denken aan de Amerikaanse uitdrukking een garage sale, maar officieel staan de letters iBOOD voor Internet Best Online Offer Daily. Het in Amsterdam geregistreerde bedrijf publiceert elke dag een speciale dagdeal, waarin uit een uitgebreide selectie gekozen A merk producten aangeboden worden tegen zeer scherpe prijzen. De voorraad is altijd beperkt en de dagdeal telt maar voor 24 uur. Om 12 uur middernacht worden de dagelijkse deals vervangen door nieuwe deals. Het is het grootste ‘deal community platform’ in Europa en is 11 jaar achtereen winnaar van de ‘website van het Jaar’ in de categorie E-commerce geworden.

Producten en diensten van iBOOD.com

Bij de webshop iBOOD vind je een enorm groot assortiment aan verschillende producten. De producten zijn in verschillende categorieën onderverdeeld: elektronica, home & living, DIY, sport & fashion, bulk, extra, en klussen Maart. Voor iedere categorie geldt een zogenaamde dagdeal: Per categorie wordt één product voor 24 uur en zolang de voorraad strekt zeer goedkoop aangeboden. Het aanbod kan verschillen van wasmachines tot sportsokken en koffiemokken, tuinmeubels, dierenvoer en shampoo. Via de Flash sale worden de producten in de uitverkoop gedaan, wat soms wel tot 90% korting op kan leveren. Geregeld is er een product expert aanwezig die vaak een officiële vertegenwoordiger is van het merk van het product. Je kunt de product- expert via het open forum en de telefoon vragen stellen over het aangeboden product. Op de website van deze online shop worden de garantie en ruilvoorwaarden duidelijk aangegeven. De bestelde producten worden meestal binnen een week bezorgd en er zijn verschillende online betalingsmogelijkheden opgenomen.

Complimenten, Klachten en Tips voor iBOOD.com

IBOOD is een webshop waarbij timing belangrijk is. Ben je op zoek naar een bepaald product dan zul je vooral geduld moeten hebben, maar het is wel een webshop waar dagelijks iets op gebeurt. Bent u fan van iBOOD? Heeft u wel eens iets gekocht of besteld? Wat vind u van de service, de kwaliteit van de producten en het betalingsgemak? Heeft u te maken gehad met de Product Expert of iemand anders van de klantenservice? Wij zouden het leuk vinden als u uw ervaring met ons zou willen delen! Zeker bij webshops zoals IBOOD is het interessant zoveel mogelijk meningen van zoveel mogelijk verschillende mensen te horen. Mensen zoals u en ik, kritische consumenten die graag online shoppen en kwaliteit en service belangrijk vinden.

Gegevens

Contactweg 159-2
1014BJ Amsterdam
Contactweg 159-2
Nederland
020-6811388

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review