HomeWizard

Alle reviews

HomeWizard

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

HomeWizard

U heeft het vast ook gemerkt; de energierekening is dit jaar fors duurder geworden! Dit is niet alleen in België en Nederland het geval, maar in de meeste landen. Waarom, vraagt u? Omdat in de hele wereld de behoefte aan elektriciteit enorm is gestegen. Dit komt deels doordat steeds meer apparaten in ons huis en op het werk op elektriciteit weken. Ook gaan steeds meer huishoudens over op elektrisch koken en het gebruik van huisverwarming en warmte pompen die aangestuurd worden door elektriciteit. 
Wil jij weten hoe je hierop kan bezuinigen, dan zul je eerst inzage moeten krijgen in waar het grootste gedeelte van jouw persoonlijke energieverbruik plaatsvindt. Dit is voor iedereen anders. Het bedrijf HomeWizard heeft zich tot doelstelling gesteld om het elektriciteits- en gasverbruik in en om het huis inzichtelijk te maken. Lees hier de beoordelingen en reviews van mensen die ervaring met de producten en service van HomeWizard hebben, of van andere energiebedrijven die in onze gids opgenomen zijn.

Over HomeWizard
Het bedrijf HomeWizard is ontstaan in 2011 in Noordwijk bij het European Space Agency (ESA). De wetenschappers in dit Europese bedrijf ontwikkelden een kastje waarmee ze verschillende bestaande draadloze apparaten via een bepaalde RF-frequentie aan elkaar gekoppeld konden worden door gebruik te maken van soort van 1 iOS-interface. HomeWizard heeft dit idee verder ontwikkelt. De in dienst genomen technici en wetenschappers hebben met het nieuwe kastje vooral de focus gelegd op het ontwikkelen van uiterst gebruiksvriendelijke en vooral ook betaalbare smarthome systemen die in en rondom het huis geïnstalleerd kunnen worden. Het bedrijf heeft met dit innovatieve idee een niche in de markt gevonden het hoge toekomst verwachtingen en heeft belangstelling gewekt in binnen- en buitenland. HomeWizard staat bij de Kamer Van Koophandel geregistreerd als BV op een adres in Noordwijk en heeft een telefonische klantenservice waar men op werkdagen tijdens kantooruren terecht kan voor vragen, klachten en advies. 

Producten en diensten van HomeWizard
HomeWizard heeft zichzelf als doel gesteld om het energieverbruik zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk voor consumenten in beeld te brengen. Hiervoor hebben zij hun eigen Energy-apparaten op de markt gebracht. Met de  P1 meter kun je  precies zien hoeveel energie je die dag hebt gebruikt of opwekt. Een geïnstalleerde Energy Socket biedt inzicht in hoeveel stroom bepaalde apparaten gebruiken zoals bijvoorbeeld een wasmachine, boiler of televisie gebruikt. 
De apparaten van HomeWizatrd sluiten naadloos aan met de producten van Link, Smart Switch, Cameras App, Climate App en KItchen App. Bestellingen via de website worden in de meeste gevallen binnen 24 uur thuisbezorgd, en voor iedere bestelling geldt een 14 dagen niet goed geld terug retourrecht. De betalingsmethoden die door het bedrijf worden geaccepteerd zijn iDeal, Mastercard, en PayPal.

Complimenten, klachten en tips over HomeWizard
Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn! Per stopcontact te weten kunnen komen hoeveel stroom een apparaat gebruikt. Gebruikt een 32 inch flatscreen meer of minder stroom dan een beeldscherm van 64 inch? Hoe zit het met de stand-by functie? Wat is het verschil in stroom wanneer je in de daluren je wasmachine of andere elektrische apparaten gebruikt? 
Heeft u wel eens een product van HomeWizard gekocht? Wij horen graag of u hier wat aan gehad heeft. En hoe uw persoonlijke ervaring met dit bedrijf is. Tevreden of niet?