Vind de ideale high waist sportlegging voor je model

Sportleggings, je kan er niet meer om heen. Je ziet ze niet enkel in de fitness of in de yoga les. Ook in het straatbeeld zijn sportleggings niet meer weg te denken. Zowel bekende als minder bekende sportmerken hebben minstens één high waist sportlegging model in hun aanbod.

Nike, Adidas en Lululemon zijn bekende merken die high waist sportleggings voor dames aanbieden in verschillende materialen. Je koopt een dri-fit model bij Nike, een model uit gerecycleerd materiaal bij Adidas of een extra zachte legging bij Lululemon.

High waist sportleggings

Wat maakt high waist sportlegging zo speciaal? Deze leggings zijn extra comfortabel. Dergelijke strakke sportbroeken hebben minder de neiging om af te zakken of te verschuiven. Dit model komt wat hoger tot aan je middel in plaats van te stoppen op je heupen. Daardoor doet de broek je buik ook wat strakker lijken. Bovendien toont het een high waist model je buik ook niet wanneer je bepaalde bewegingen doet in de fitness-, dans- of yogales.

Verschillende modellen high waist sportleggings

Hoewel de high waist dames sportleggings wat hoger komen, hoeven de pijpen daarom niet lang te zijn. Deze sportlegging bestaat in alle lengtes. Populair in de zomer zijn high waist biker shorts met zakken. In de koudere maanden gaan dames vaker voor 7/8 leggings of lange pijpen met of zonder zakken. Verder vallen heel wat vrouwen voor de sportlegging met high waist en push up. Deze sportlegging maakt je billen ronder.

Seamless sportleggings

De afgelopen jaren kwamen ook heel wat merken met een seamless high waist sportlegging. Deze legging heeft geen zichtbare naden. Dus ook onder je t-shirt toont deze versie van de high waist sportlegging voor dames stijlvoller. De seamless sportlegging is ideaal voor wanneer je na de sportles meteen door moet naar je werk of een etentje. Je gooit er gemakkelijk een shirt of jurkje overheen.

Waar koop ik een sportlegging?

Je kan dames high waist sportleggings op verschillende plaatsen kopen. Dat kan in de winkels van grote merken zoals Nike, Adidas of Puma. Je kan ook in de webshops van deze ketens terecht. In deze online winkels kan je vaak filteren op model. Dat is handig om snel een high waist legging te vinden. De meeste webshops kennen een terugstuurbeleid van 14 tot 30 dagen.

Daarnaast zijn er ook heel wat andere ketens die zowel online, als offline high waist sportleggings in hun assortiment hebben. Denk aan JD Sports, Footlocker of GoSport. Om te ontdekken welke winkel het best bij je past, kun je sportwinkelketen reviews raadplegen. Hierin ontdek je de voor- en nadelen van de verschillende winkels. Je vindt deze op ReviewsBird, neem bijvoorbeeld perry sport reviews of runnerin. Koop zonder zorgen de perfecte high waist sportlegging online.

Door Rea

Delen