Guess reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Guess

Guess, meestal gestileerd als GUESS of Guess? is een Amerikaans kledingmerk en -retailer, die kleding voor zowel mannen als vrouwen produceert. Guess verkoopt in hun winkels en online onder andere kleding, mode accessoires zoals horloges, sieraden, tassen en schoenen en ook parfums zijn te vinden in hun assortiment. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Guess lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Guess door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag precies weet waar u aan toe bent.

Over Guess

Guess begon oorspronkelijk in 1981 als een boek met stijlen, begonnen door Georges, Maurice, Armand en Paul Marciano. De broers schakelden al snel over op de verkoop van (designer) jeans, met een licht en nauwsluitend denim. De denim jeansproducten van Guess werden eind 1981 officieel gelanceerd. In de film Back to the Future van Robert Zemeckis uit 1985 droeg Marty McFly (Michael J Fox) de denimkleding van Guess die naar verluidt speciaal voor deze film was ontworpen. Daarna ging het balletje rollen en werd Guess steeds bekender.

Producten en diensten van Guess

Guess was een van de eerste bedrijven die designerjeans creëerde, tot op vandaag de dag maken en verkopen ze deze nog. In 1984 introduceerde Guess zijn nieuwe lijn horloges, ook wel bekend als "Guess", "Guess Steel" en de "Guess Collection". In 1984 lanceerde het bedrijf tevens een lijn babykleding genaamd "Baby Guess". In 2005 begon Guess met het op de markt brengen van parfum. Het bedrijf introduceerde Guess for Women in het voorjaar van 2005. Guess introduceerde de Guess for Men-lijn in het voorjaar van 2006.

Guess zette zijn Guess Kids-kledinglijn ook voort tot in de jaren 2000 en in 2006 begon Guess met het promoten van de kledinglijn voor jongens en meisjes via zijn fabriekswinkels. Het bedrijf is tot vandaag de dag actief in veel landen over de hele wereld. De meeste winkels van Guess bevinden zich in de Verenigde Staten en in Canada. Guess heeft licentie houders en distributeurs in Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika, Australië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Heeft u klachten over Guess of tips? Dan kunt u deze het beste opnemen met de klantenservice van het bedrijf. De website vermeld een telefoonnummer, een chat box en een e-mail adres waar u contact mee kunt opnemen.

Aanbevelingen, klachten en tips over Guess

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Guess? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Guess op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Guess vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Guess of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Guess nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review