Goedgemerkt

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Goedgemerkt

Om de spullen van je kinderen van hun naam te voorzien zodat ze ze niet kwijt raken kun je kiezen voor labels en naamstickers. Deze producten zijn, net als stickers met QR-codes, natuurlijk ook te bestellen en gebruiken als je ze zakelijk nodig hebt. De vraag rijst alleen al snel waar je terecht kunt door de grote hoeveelheid aan aanbieders die er online te vinden zijn. Wij van ReviewsBird weten hoe belangrijk de meningen en ervaringen van andere klanten zijn en daarom bieden wij je hun reviews op onze website. Op die manier kun je websites en bedrijven zoals Goedgemerkt BV uit Amersfoort met elkaar vergelijken om erachter te komen welke van hen de beste service en kwaliteit te bieden heeft als het gaat om naamstickers en labels. Door aandachtig de opinies en klachten van andere klanten te lezen weet je uiteindelijk precies waar je aan toe bent en welke online shop als beste gewaardeerd wordt.

Over Goedgemerkt

Dit bedrijf ontstaat in 2002 als oprichtster Anouk van Schaardenburg merkt dat haar kinderen nogal vaak hun spullen kwijtraken en met de verkeerde spullen van school thuis komen. Ze begint haar zoektocht naar de beste stickers die wasmachine- en vaatwasserbestendig zijn. Uiteindelijk lukt haar dat en Goedgemerkt ziet het levenslicht. Inmiddels worden de online producten in diverse Europese landen aangeboden en is de website in meerdere talen beschikbaar. De site doet er sinds vele jaren alles aan om klanten zo tevreden mogelijk te houden, onder andere door het regelmatig aanbieden van een Goedgemerkt Kortingscode om extra korting tijdens het betalen te bemachtigen. Bekijk de tips en aanbevelingen van andere klanten in de reviews op onze site om te zien wat zij gedaan hebben om voordeliger uit te zijn bij deze webshop. Natuurlijk kun ook bij de klantenservice terecht als je vragen hebt over de producten uit het assortiment. Je kunt contact opnemen met Anouk en haar medewerkers, zij staan tijdens kantooruren telefonisch en schriftelijk voor je klaar.

De producten en diensten van Goedgemerkt

Enkele van de producten die door veel klanten besteld worden zijn de Goedgemerkt stickers en instrijklabels. Deze stickers zijn verkrijgbaar in diverse modellen en formaten zodat je zonder moeite de juiste zult vinden. De instrijklabels zijn uitermate geschikt om de gymspullen, kleding en ander eigendommen van je kinderen te voorzien van hun naam. Via de site kun je deze producten zelf samenstellen en de tekst of naam kiezen die er op moet komen te staan. Verder verkoopt Goedgemerkt labels en stempels die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld boeken van je adres en andere info te voorzien. Daarnaast biedt deze online shop zogenaamde combi-deals waarmee Goedgemerkt korting geeft op allerlei pakketten voor onder meer baby's of ouderen.

Betalen en verzenden van producten bij Goedgemerkt

Het bedrijf weet dat veilig betalen voor veel klanten een belangrijke voorwaarde is om er producten aan te schaffen. Daarom werkt deze online shop met diverse betaalmethodes waarvan iDEAL, PayPal en Bancontact slechte enkele voorbeelden zijn. De producten die je voor 12.00 uur besteld bij deze aanbieder worden nog dezelfde dag verzonden. Onder normale omstandigheden betekent dit dat je jouw bestelling al de volgende dag in huis kunt hebben. Om je als klant nog extra zekerheid te bieden is Goedgemerkt bovendien ook nog eens aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Kun je producten naar Goedgemerkt retour sturen?

Goedgemerkt bv biedt net zoals vele andere online bedrijven haar klanten de mogelijkheid om producten retour te sturen. Heb je per ongeluk de verkeerde producten besteld of blijkt bij aankomst dat de spullen die je besteld hebt helemaal niet aan je verwachtingen voldoen? Dan kun je al die producten binnen 14 dagen naar Goedgemerkt retour sturen. Je kunt met de klantenservice contact opnemen om te weten te komen wat je juiste manier is om dit soort bestellingen af te handelen. Bovendien vind je meer informatie over hoe klanten deze service waarderen in hun reviews op onze website.

Reviews en commentaren over Goedgemerkt

Ben jij klant van deze onderneming? Help je graag andere consumenten? Wil je jouw ervaring kwijt? Als jouw antwoord drie keer ja is dan ben je de juiste persoon om jouw persoonlijke Goedgemerkt review op onze website te plaatsen. Door dat te doen geef je potentiële nieuwe klanten inzicht in de plus- en minpunten van het bestellen van producten bij deze online shop. Aan de hand van jouw beoordeling zal het voor dit soort klanten een stuk makkelijker worden om er achter te komen of Goedgemerkt betrouwbaar is en hoe het bedrijf met vragen en klachten van klanten omgaat.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review