Gewoonstijl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Gewoonstijl

“Oost, West, Thuis Best” luidt een bekend gezegde. Maar is jouw huis daadwerkelijk een thuis? Veel hangt af van de manier waarop jouw huis is ingericht. Geven jouw meubels een warm thuisgevoel en brengen ze de nodige sfeer? Gewoonstijl is een webshop gericht op het verkopen van designmeubels. Ben je op zoek naar geschikt meubilair om jouw huis tot een thuis te maken? Dan kan je een kijkje nemen in hun assortiment.

Niets zou zo jammer zijn als wanneer je meubels gekocht hebt en deze toch niet zijn zoals je dacht. Misschien hebben ze niet de gewenste kwaliteit, voelt jouw bestelde sofa harder aan of werd je onheus behandeld door de klantenservice. Om dat gevoel te voorkomen kan je een via ReviewsBird.nl komen achter de ervaringen en meningen van klanten van Gewoonstijl.

Over Gewoonstijl
Vanuit het gevoel van architect Ouke om van een huis een thuis te maken, werd Gewoonstijl in 2014 opgericht. Dit deed hij samen met zijn vrouw Mirjam. Het koppel gaat, zoals door hen aangegeven, samen met hun team op zoek naar nieuwe merken en unieke designmeubelen. Dit doen zij samen met jonge ontwerpers van over de hele wereld. Bij de keuze van de meubels wordt er ook rekening gehouden met de prijs-kwaliteit verhouding.

Producten en diensten van Gewoonstijl
Het team van Gewoonstijl meent te staan voor bijzonder, persoonlijk en attent. Naast de kwaliteit en korte wachttijden wordt er ook persoonlijk interieuradvies gegeven. Dit wordt gedaan tijdens een gesprek in de showroom. Het is dan ook mogelijk om de meubels te bezichtigen. Afspraken voor een persoonlijk advies kunnen via de mail of telefonisch gemaakt worden.

Het assortiment van Gewoonstijl is opgesplitst in de categorieën stoelen, tafels, kasten, verlichting, accessoires en tuinmeubels. De items hebben elk hun eigen stijl, vorm en kleur. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor retro, moderne of praktische stoelen zoals een sofa, fauteuil of barkruk. Of misschien een dressoir, opbergkast of tv-meubel. Daarnaast is het ook mogelijk om te shoppen op basis van de verschillende merken van A-Z. Denk maar aan merken zoals Essence, Legend, Gazzda, Lisomme, LaForma en Nordiq.

De goedkopere items worden ook in de aanbieding sectie geplaatst. Op regelmatige basis wordt het assortiment vernieuwd, waardoor er continu items op de sale pagina staan. Producten die lang in de showroom hebben gestaan, een lichte schade hebben of uit de collectie gaan worden als ‘tweedekansjes’ verkocht. Dit gaat gepaard met een fikse korting.

Bij Gewoonstijl kan er op verschillende manieren besteld worden, namelijk via de webshop, via de mail of via de klantenservice. Ook staat de klantenservice klaar om antwoord te geven op vragen of klachten, maar bijvoorbeeld ook om te helpen met montage.

Complimenten, klachten en tips voor Gewoonstijl
Laat anderen weten wat je hebt ervaren toen jouw meubel opgezet werd in huis. Gaf het inderdaad sfeer aan jouw woonkamer en hoe ging de klantenservice om met jouw klacht? Aarzel dus niet om jouw feedback te delen met anderen. Zij kijken zeker uit naar jouw review van Gewoonstijl.

Wil je een kijkje nemen bij andere interieurwinkels? Neem een kijkje naar de Boozt reviews en Vente-Unique reviews om er achter te komen wat men van hun producten en service vindt. Tegenwoordig is het gemakkelijker dan ooit om erachter te komen of een interieurwinkel aan jouw kwaliteitstandaard voldoet. Door online reviews met andermans beoordelingen, ervaringen, meningen, en klachten te lezen, kan je snel zien welke winkels je moet vermijden en bij welke shops je met een gerust hart kan bestellen. Lees bijvoorbeeld eerst de pagina met Meubis reviews door voordat je overgaat tot een aankoop! Door zelf een recensie achter te laten kan je ook andere mensen helpen bij hun zoektocht naar de juiste winkel!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!