Gewoonstijl

Alle reviews

Gewoonstijl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Gewoonstijl

“Oost, West, Thuis Best” luidt een bekend gezegde. Maar is jouw huis daadwerkelijk een thuis? Veel hangt af van de manier waarop jouw huis is ingericht. Geven jouw meubels een warm thuisgevoel en brengen ze de nodige sfeer? Gewoonstijl is een webshop gericht op het verkopen van designmeubels. Ben je op zoek naar geschikt meubilair om jouw huis tot een thuis te maken? Dan kan je een kijkje nemen in hun assortiment.

Niets zou zo jammer zijn als wanneer je meubels gekocht hebt en deze toch niet zijn zoals je dacht. Misschien hebben ze niet de gewenste kwaliteit, voelt jouw bestelde sofa harder aan of werd je onheus behandeld door de klantenservice. Om dat gevoel te voorkomen kan je een via ReviewsBird.nl komen achter de ervaringen en meningen van klanten van Gewoonstijl.

Over Gewoonstijl
Vanuit het gevoel van architect Ouke om van een huis een thuis te maken, werd Gewoonstijl in 2014 opgericht. Dit deed hij samen met zijn vrouw Mirjam. Het koppel gaat, zoals door hen aangegeven, samen met hun team op zoek naar nieuwe merken en unieke designmeubelen. Dit doen zij samen met jonge ontwerpers van over de hele wereld. Bij de keuze van de meubels wordt er ook rekening gehouden met de prijs-kwaliteit verhouding.

Producten en diensten van Gewoonstijl
Het team van Gewoonstijl meent te staan voor bijzonder, persoonlijk en attent. Naast de kwaliteit en korte wachttijden wordt er ook persoonlijk interieuradvies gegeven. Dit wordt gedaan tijdens een gesprek in de showroom. Het is dan ook mogelijk om de meubels te bezichtigen. Afspraken voor een persoonlijk advies kunnen via de mail of telefonisch gemaakt worden.

Het assortiment van Gewoonstijl is opgesplitst in de categorieën stoelen, tafels, kasten, verlichting, accessoires en tuinmeubels. De items hebben elk hun eigen stijl, vorm en kleur. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor retro, moderne of praktische stoelen zoals een sofa, fauteuil of barkruk. Of misschien een dressoir, opbergkast of tv-meubel. Daarnaast is het ook mogelijk om te shoppen op basis van de verschillendemerken van A-Z. Denk maar aan merken zoals Essence, Legend, Gazzda, Lisomme, LaForma en Nordiq.

De goedkopere items worden ook in de aanbieding sectie geplaatst. Op regelmatige basis wordt het assortiment vernieuwd, waardoor er continu items op de sale pagina staan. Producten die lang in de showroom hebben gestaan, een lichte schade hebben of uit de collectie gaan worden als ‘tweedekansjes’ verkocht. Dit gaat gepaard met een fikse korting.

Bij Gewoonstijl kan er op verschillende manieren besteld worden, namelijk via de webshop, via de mail of via de klantenservice. Ook staat de klantenservice klaar om antwoord te geven op vragen of klachten, maar bijvoorbeeld ook om te helpen met montage.

Complimenten, klachten en tips voor Gewoonstijl
Laat anderen weten wat je hebt ervaren toen jouw meubel opgezet werd in huis. Gaf het inderdaad sfeer aan jouw woonkamer en hoe ging de klantenservice om met jouw klacht? Aarzel dus niet om jouw feedback te delen met anderen. Zij kijken zeker uit naar jouw review van Gewoonstijl.