GASSAN reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

GASSAN

Ben jij een liefhebber van luxe juwelen, sieraden en horloges? Vindt je het dan ook leuk om online op zoek te zijn naar dit soort producten, misschien gewoon vanuit interesse? Dan kan het zijn dat je al eens eerder bij GASSAN terecht bent gekomen.

Voordat je juwelen bij GASSAN gaat bestellen wil je natuurlijk wel zeker zijn dat het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Denk daarbij aan zaken als: hoe zit het met de kwaliteit van hun producten? Wat voor prijs en garantie kan ik verwachten? Van wat voor soort materialen maakt GASSAN gebruik? Verkoopt het bedrijf ook hun eigen merk producten? Hoe zit het met klantvriendelijkheid van de onderneming? Voldoet GASSAN eigenlijk wel aan deze verwachtingen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze website, GASSAN beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen. Op basis daarvan kan je bepalen of GASSAN aan jouw vereisten zal voldoen.

Wat is GASSAN

Volgens GASSAN zelf staat het bedrijf voor: diamanten, sieraden en luxe horloges. Het bedrijf werd oorspronkelijk in 1945 opgericht door ‘grootvader’ Samuel Gassan, toen de hoofdactiviteit het slijpen van diamanten was. GASSAN houdt zich hedendaags nog steeds daarmee bezig, maar daarnaast is het tegenwoordig ook hoofdzaak om hun bezoekers informatie te verstrekken over de vier bekende C’s (karaat, kleur, helderheid en slijpsel). Die de waarde van een diamant bepalen. Het bedrijf stelt dat ze zelf graag een vijfde C toevoegen, die van confidence, waarbij ze hun bezoekers met hun kennis en passie rond leiden in de wereld van diamanten. GASSAN is gevestigd in Amsterdam.

Producten en diensten GASSAN

Ben je benieuwd naar alles wat GASSAN je te bieden heeft? Dan is het mogelijk om hun aanbod op de website van het bedrijf te bekijken. Op de homepagina van het bedrijf, kan je gelijk beginnen met shoppen. Je hebt daar keus uit verschillende categorieën, waaronder: Horloges, Ringen, Oorbellen, Armbanden, Colliers en Diamanten. Als je naar beneden scrollt kan je willekeurige uitgelichte producten vinden. Verder kan je ook de eigen merken van GASSAN ontdekken, zoals: GASSAN 121 en Choices by DL. GASSAN is specialist op het gebied van diamanten, dus als je daarover meer wilt lezen is dat ook mogelijk via de homepagina. Bovenaan kan je ook sorteren op basis van een aantal categorieën, zoals: Rolex, Shop, Pre-Owned, Horloges, Sieraden, Merken en Vestigingen. Als je op een product klikt kan je daarover meer informatie en specificaties lezen.

Heb je een keus kunnen maken? Dan moet je afliggend van jouw product de winkel van GASSAN persoonlijk bezoeken of online afrekenen. Voor die laatste mogelijkheid kan je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden, waaronder: American Express, iDEAL, MasterCard, Visa, PayPal, Alipay en UnionPay. Ben je ontevreden over jouw aankoop? Dan kan je meer lezen over het retourneerbeleid van de onderneming.

Pre-owned

Ben je opzoek naar luxe artikelen, en heb je er geen probleem mee als een item al door iemand anders gebruikt is? Misschien is het dan interessant om bij de ‘Pre-owned’ collectie van GASSAN te kijken. Daar kan je een brede collectie aan tweedehands horloges vinden van merken zoals bijvoorbeeld: Rolex, Cartier, Omega, IWC en Patek Philippe. Zelf je horloge verkopen of ruilen kan ook bij GASSAN, daarvoor kan je namelijk een afspraak maken met het bedrijf. Je geeft daarbij het model, aanvullende items (indien toepasselijk), foto’s en contactgegevens op. Waarna je persoonlijk daarover verder contact zult hebben met GASSAN.

Contact

Wil je een juweel of sieraad bij GASSAN aanschaffen, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden, zo kan je op de website via een contactformulier jouw bericht delen met het bedrijf. Vind je het prettiger om contact te hebben via de telefoon? Bel dan naar het nummer: +31(0)20 622 5333 (Algemene informatie), +31(0)20 622 5333 (Online klantenservice). Mailen naar het bedrijf gaat ook, gebruik daarvoor het adres: info@gassandiamonds.nl (Algemene informatie), online@gassan.com (Online klantenservice). Zelf de onderneming bezoeken gaat ook, daarvoor moet je aan de Nieuwe Uilenburgerstraat 173 - 175, 1011 LN, Amsterdam zijn.

Reviews en beoordelingen GASSAN

Heb je al eens eerder horloges, diamanten of andere luxe artikelen bij GASSAN gekocht? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over GASSAN met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerde een realistischer beeld over GASSAN te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review