Garcia

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Garcia

Wil jij weten wat je te wachten staat als je online kleding of accessoires wilt bestellen bij een webshop die je nog niet kent? Wil je weten of je de aangeboden producten veilig kunt bestellen? Heb je vragen of twijfels over de betrouwbaarheid of wil vooraf weten hoe het zit met het retourneren van artikelen waar je niet tevreden over bent? Lees dan eerst de reviews op onze website. Daar vind je de meningen en opinies van bestaande klanten die al ervaring hebben met online shops, hun service en de artikelen die er verkocht worden. Zo kun je makkelijk diverse webshops, waaronder Garcia Jeans, met elkaar vergelijken. Doe er je voordeel mee zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Over Garcia Jeans

Het idee voor de producten van deze website is ontstaan in Italië. Het merk werd grootgebracht in Nederland en inmiddels worden de aangeboden kleding en accessoires wereldwijd verkocht. In Nederland kun je lekker makkelijk online shoppen maar je kunt ook terecht in een van de We Are Garcia Jeans verkooppunten in onder andere Breda, Den Bosch en Leidschendam. Als je vragen aan de klantenservice wilt stellen over populaire producten zoals de Garcia Jeans kinderkleding en onderbroeken dan kun je van maandag tot vrijdag contact opnemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Garcia Jeans biedt je overigens een aantal veilige betaalmethodes zoals iDEAL en creditcard. Betaal je liever achteraf? Dat kun je bij deze online shop doen met Klarna.

De producten en diensten van We Are Garcia

We Are Garcia Jeans verkoopt kleding en accessoires voor heren en dames. Een van de best verkochte producten uit het assortiment voor heren is de Garcia jeans heren russo regular fit broek. Ook voor meisjes en jongens is er een ruim assortiment aan kleding te bestellen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan truien, jassen en shorts. Wil je de aangeboden producten met korting bemachtigen? Bekijk dan het aanbod tijdens de Garcia Jeans sale of uitverkoop. Alle producten die je online koopt worden gratis verzonden en worden binnen 2 tot 5 werkdagen bezorgd. Heb je een klacht over een bestelling of product? Dan kun je de klantenservice contacteren, vervolgens zal Garcia Jeans er naar eigen zeggen alles aan doen om deze klacht te verhelpen. Wil je weten wat andere klanten daarover te melden hebben? Lees dan hun reviews over klachten op onze website.

Reviews en commentaren over Garcia Jeans

Ook jij kunt als klant van deze online shop bijdragen aan het objectieve beeld dat we willen laten zien op onze website. Door jouw Garcia Jeans review met ons te delen geef je andere klanten inzicht in de plus- en minpunten die het winkelen bij deze aanbieder met zich meebrengt. Beschrijf in jouw beoordeling bijvoorbeeld hoe je de algehele service waardeert, wat je vindt van de kwaliteit van de gekochte producten of hoe de klantenservice met jouw vragen, klachten en opmerkingen is omgegaan. De belangrijkste vraag die veel klanten hebben is heel simpel, is Garcia Jeans betrouwbaar? Jij geeft hen met jouw ervaring antwoord op deze en andere vragen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review