Flow

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Flow

Lees je graag over lifestyle? Hou je van schrijfgerei en knutselen? Tegenwoordig zijn er veel tijdschriften, dagboeken, kalenders en andere schrijfwaren die je kunt kopen om je te organiseren en je balans in je leven te herstellen. Om de juiste producten voor je doelen te vinden, is het altijd een goed idee om te beginnen met het lezen van reviews. Soms is het uit de beschrijvingen van bedrijven niet duidelijk wat je werkelijk van hun producten kunt verwachten. Als je echter leert van degenen die er al ervaring mee hebben, kun je ervoor zorgen dat je weet wat je kunt verwachten.

Over Flow

Flow is een maandelijks tijdschrift over lifestyle met onderwerpen als bewuster leven, creativiteit, duurzaamheid, mentale gezondheid en meer. Flow tijdschriften worden in verschillende winkels zoals supermarkten of boekhandels verkocht, maar je kunt je ook online abonneren.

Producten van Flow

De webshop van Flow verkoopt diverse producten die aansluiten bij de geest en onderwerpen van de Flow tijdschriften.

Het Book for Paper Lovers is bijvoorbeeld een verzameling van papieren materialen die gebruikt kunnen worden om te knutselen of decoraties te maken. Binnenin vind je bijvoorbeeld een kalender, een uitvouwbare jaarplanner, kaartjes, stickers, verschillende soorten cadeaupapier en cadeaulabels, etiketten, schrijfpapier en nog meer.

Ook zijn er de Flow Specials, die je kunt gebruiken om bv. te leren over een specifiek onderwerp of om een bepaalde gebied van je leven beter te organiseren. Wil je jezelf opnieuw entdekken? Dan heeft Flow de “Know Yourself” special voor je. Wil je op vakantie gaan? Flow heeft daar een Vakantiebox voor. Wil je jezelf dieper in je relaties duiken? Flow Leven & Liefde kan misschien handig voor je zijn.

Maar mocht je een set van producten tegelijk willen, heb je ook een gehele doos van goodies beschikbaar: de Flow Psyche Box. Deze set bevat naast het Book for Paper Lovers ook diverse speciale Flow tijdschriften en andere producten om te lezen of mee te knutselen.

Naast de bovenstaande, kun je in de webshop natuurlijk ook eerdere edities van het Flow tijdschrift vinden, die niet meer in fysieke winkels worden verkocht.

Verzending

Voor bestellingen met een bestelwaarde tot 35 euro rekent de Flow Shop 2,95 euro verzendkosten.

Voor bestellingen met een bestelwaarde groter dan 35 euro is de verzending gratis.

De artikelen worden binnen 5 werkdagen na bestelling door PostNL geleverd.

Retour

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, maar wel op je eigen rekening.

Geretourneerde producten moeten wel ongebruikt zijn.

Voor het retourneren van een bestelling, neem contact op met de Flow klantenservice, ze geven dan verdere instructies over hoe het proces loopt.

Contact

De klantenservice van Flow loopt helemaal via hun website.

Je kunt op werkdagen tussen 08.30 en 21.00 uur chatten met een klantenservice medewerker.

Je kunt ook een contactformulier invullen. Flow streeft ernaar om deze binnen 2 tot 5 werkdagen te beantwoorden.

Reviews &Beoordelingen over Flow

Heb je al eens iets van de Flow webshop besteld? Hoe vond je ze? Vertel ons en andere consumenten over je positieve of negatieve ervaring. Er is geen slechte beoordeling - of het nu een compliment of een klacht is, je input is waardevol voor anderen omdat het de waarheid vertelt over het bedrijf. Wij bij ReviewsBird willen ervoor zorgen dat er actuele en eerlijke reviews beschikbaar zijn voor bedrijven, zodat mensen er zeker van kunnen zijn dat ze precies krijgen wat ze willen. Schrijf vandaag nog een review en help anderen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!