EzyDog

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

EzyDog

Hou je er van om dagelijks met de hond op stap te gaan, of ga je binnenkort op reis samen met de hond? Als je graag wilt dat je kameraad dicht bij je blijft ben je misschien wel eens op zoek naar riemen of harnassen geweest. Een bedrijf waar je dit soort producten kunt vinden is EzyDog.

Voordat je een bestelling plaatst bij EzyDog wil je natuurlijk wel een aantal dingen over het bedrijf weten, zoals: hoe zit het met het assortiment van EzyDog? Wat kan ik allemaal op de website vinden? Hoe weet ik of een product geschikt is voor mijn eigen hond? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Kan ik advies krijgen als ik niet zeker weet wat het beste is voor mijn dier? Wat voor kosten kan ik verwachten? Wat voor opties heb ik als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Om antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordeling en ervaringen over EzyDog en vergelijkbare bedrijven lezen.

Wat is EzyDog

EzyDog is producent en leverancier voor allerlei uitrusting geschikt voor je hond. Origineel komt het bedrijf uit de watersportindustrie. Ze zijn er op gericht iedereen te helpen een buitenhuis leven met de hond mogelijk te maken. De producten kunnen onder andere gebruikt worden voor het trainen of nabij houden van jouw huisdier. Het bedrijf levert online en via verschillende groothandels hun producten aan de consumenten. Als je constant opzoek bent naar avontuur en daarbij tegelijkertijd graag je maatje op pad neemt is EzyDog misschien wel de onderneming waar jij naar verlangt.

Producten en diensten EzyDog

Als je de webshop van EzyDog zou bezoeken kun je gelijk een aantal producten bekijken. Kies bijvoorbeeld uit een collectie aan harnassen, of een algemeen arsenaal aan producten. Zoek je liever doelgerichter? Dan kan dat bovenaan de website, daar kun je namelijk kiezen uit: Riemen, Harnassen, Halsbanden, Reddingsvesten, Rugzakken, Kleding, Accessories, Speeltjes, Reizen en Verkoop. Als je een van die categorieën bezoekt kun je een keuze maken uit verschillende items uit die toepasselijke categorie. Wanneer je eenmaal jouw gewenste product hebt gevonden kan je daarover meer informatie verkrijgen, zoals: gegevens, video’s, grootte, verzending en reviews.

Als je graag wilt bestellen bij EzyDog heb je daarvoor een aantal mogelijkheden, zo kun je betalen met: Visa, MasterCard, PayPal, AmericanExpress, iDeal, Klarna en SOFORT. EzyDog houdt een gratis verzending vanaf € 60 aan. Op alle producten zit 1 jaar garantie. Retourneren gaat eenvoudig, daarover valt nog meer informatie te vinden op de website.

Contact

Wil je graag producten bij EzyDog bestellen maar heb je eerst een vraag of opmerkingen die je wilt delen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor verschillende mogelijkheden. Zo kun je direct een mailtje sturen naar het adres: mailto@info@ezydog.eu;. Of stuur via de website onder het kopje ‘contact’ via een contactformulier jouw vraag of opmerking op. Verder is het nog mogelijk om op de website doorverwezen te worden naar hun Nederlandse FaceBook pagina, waar het ook mogelijk is om contact op te nemen.

Reviews en beoordelingen EzyDog

Heb jij al eens eerder hondenartikelen bij EzyDog besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over het bedrijf met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak het het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om een realistischer beeld over EzyDog te ontwikkelen. Zelf meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen kan ook, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kuijpers 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs een harnas en riem gekocht voor mijn actieve hond bij EzyDog. De kwaliteit van deze producten is uitstekend en ik kan zien dat ze ontworpen zijn om lang mee te gaan. Het harna...

Alle reviews ( 1 )

Kwalitatieve Producten Voor Actieve Hondeneigenaren!

Ik heb onlangs een harnas en riem gekocht voor mijn actieve hond bij EzyDog. De kwaliteit van deze producten is uitstekend en ik kan zien dat ze ontworpen zijn om lang mee te gaan. Het harnas heeft verschillende verstelbare bandjes waardoor het perfect past bij mijn hond, terwijl de riem erg duurzaam en comfortabel in gebruik is. Wat ik vooral waardeer aan EzyDog is hun focus op innovatie. Hun producten zijn origineel en bieden precies wat mijn energieke hond nodig had tijdens onze wandelingen. Hoewel er veel concurrentie is binnen dit segment, geloof ik dat de kwaliteit van de producten écht verschil maakt. Het was een makkelijke keuze om bij EzyDog te bestellen omdat zij goed aangeschreven staan en positieve beoordelingen hebben ontvangen. Kortom, als u zoekt naar hoogwaardige accessoires voor uw viervoeter dan kunt u met vertrouwen winkelen bij EzyDog.

K
Kuijpers 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!