Esmay

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Esmay

Als jij van tassen houdt maar geen liever geen dierlijke grondstoffen in je tassen verwerkt ziet dan is Esmay een online shop waar je naar hartenlust kunt winkelen. De artikelen die er in deze webwinkel verkocht worden zijn namelijk allemaal vegaan en gecertificeerd. Hoe het bedrijf dat deze site beheert met klanten en hun wensen omgaat kun je lezen in de reviews van consumenten op onze website. Alleen al door het zien van het aantal sterren bij de reviews krijg je snel een indruk over hoe betrouwbaar dit merk is.

Over Esmay

Het verhaal van Esmay begint in 2017 op het moment dat de oprichtster op zoek gaat naar vegane producten die als basis gebruikt kunnen worden voor het maken van haar ontwerpen. Na een jaar zoeken vond zij het juiste materiaal, dat door PETA goedgekeurd is en een atelier in Turkije dat haar tassen in productie kon nemen. Inmiddels kun je bij deze aanbieder een groot assortiment aan producten bestellen en op de site staat handige extra informatie over het bestellen, betalen en bezorgen van producten. Je kunt bijvoorbeeld schriftelijk je vragen stellen over hoe je een van de producten in huis kunt halen of hoe je een artikel naar Esmay retour kunt sturen. Wil je persoonlijk contact met een van de medewerkers van het bedrijf? Maak dan gebruik van het telefoonnummer waarop de klantenservice bereikbaar is.

De producten van Esmay

Je kunt de producten van Esmay op twee manieren in de online shop terugvinden. De aangeboden artikelen zijn onderverdeeld in de productcategorieën Tassen en Portemonnee. Als je echter specifieker wilt zoeken omdat je al weet welk soort tas je zoekt dan kun je kiezen voor de categorieën Handtas, Schoudertas, Crossbody, Clutch en Rugtas. Onder de Esmay bestsellers bevinden zich onder andere de Clutch Wallet Eva, de zwarte gewatteerde Crossbody tas en het zwarte model Lissabon. Niet alleen zijn de producten die deze aanbieder te bieden heeft vegaan, ook kijkt het bedrijf naar de verpakkingen die gebruikt worden. De Esmay tassen worden met de hand gemaakt en met grote zorg verpakt in gerecyclede materialen.

Aanbiedingen bij Esmay

Het bedrijf biedt op de website met grote regelmaat aanbiedingen aan waardoor de grijze, camel en beige tassen met korting verkrijgbaar zijn. En over aanbiedingen gesproken, op de Instagram pagina van het bedrijf worden regelmatig nieuwe producten gepresenteerd. Deze en al uitgebrachte tassen kun je vaak met extra voordeel bemachtigen door een Esmay kortingscode te gebruiken.

Producten naar Esmay retour sturen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je na ontvangst van een product toch onaangenaam verrast bent door de kwaliteit. In dat geval heb je 14 dagen de tijd om je gekochte tas of portemonnee naar Esmay retour te sturen. De instructies hiervoor vind je terug op de site.

Reviews en commentaren over Esmay

Laat als klant van deze online shop ook jou review op onze website achter. Door jouw beoordeling over deze aanbieder met de wereld te delen kunnen we samen laten zien of Esmay betrouwbaar is of niet. Geef in jouw Esmay review met een korte beoordeling en een aantal sterren aan hoe jij de service van het bedrijf waardeert om het voor nieuwe klanten nog duidelijker te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review