EcuaFina

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

EcuaFina

Bij EcuaFina kun je allerlei Ecuadoraanse handgemaakte producten kopen, zoals bijvoorbeeld: alpaca sjaals, alpaca plaids, alpaca truien, strohoeden, baby kleding en kettingen. Deze worden direct ingekocht bij lokale gemeenschappen in Ecuador door de oprichtster Rebecca Braak.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met bedrijf. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je een ervaring gehad met de klantenservice waar je iets over kwijt wil? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over EcuaFina

Sinds haar eerste voetstap op de Ecuadoraanse bodem is Rebecca Braak, de oprichter van EcuaFina, verlief geworden op het land, de mensen, de rijke cultuur en de hangemaakte producten. Als je EcuaFina letterlijk vertaalt, betekent het: de mooiste (fina) producten uit Ecuador (ecua). De oprichtster Rebecca wilde nog veel meer mensen enthousiast maken over dit veelzijdige land en over de authentieke producten. Zo ontstond het idee voor haar eigen winkel en webshop. De winkel werd in januari van 2019 geopend door de burgemeester van Zutphen - Annemieke Vermeulen - en de ambassadeur van Ecuador - Bernando Bucheli.

Producten en diensten van EcuaFina

Veel van de producten die EcuaFina verkoopt zijn gemaakt van zachte alpacawol, zoals bijvoorbeeld de EcuaFina plaids, poncho's, sjaals en truien. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook echte Panamahoeden, ook wel "sombreros de paja toquillo" genoemd door de Ecuadorianen. Deze hoeden zijn handgemaakt van een soort stro. Bij het bedrijf vindt je ook handgeweven kleurrijke vloerkleden, sieraden van tagua-noten, handbeschilderd aardewerk uit Cuenca, avocado olie en nog veel meer. Alle producen worden op traditionele wijze gemaakt door de inheemse Quichua bevolking die in het Andes gebergte leeft en leeft van de handel in zelfgemaakte koopwaard.

Vrijwel alle producten zijn online te koop via de webshop, maar er zijn ook producten die alleen in de winkel verkrijgbaar zijn bij EcuaFina Zutphen, ook wel de Travel Concept Store genoemd. Deze winkel is het kloppend hart van het bedrijf. In deze fysieke winkel in het historische centrum van de stad kan je ook een reis naar Ecuador boeken bij de reisorganisatie Rebecca Adventure Travel en kan je ook kennis maken met de producten.

Ervaringen, klachten en tips over EcuaFina

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan misschien beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over EcuaFina achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan je ook weer andere potentiële klanten van het bedrijf helpen, jouw reviews worden dus enorm gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Bos 1 jaar geleden
7.5
EcuaFina is een geweldige winkel om te bezoeken als je op zoek bent naar authentieke handgemaakte producten uit Ecuador. Ik was erg blij met mijn aankoop daar en de service die ik ontving....

Alle reviews ( 1 )

EcuaFina: Authentieke Handgemaakte Producten Uit Ecuador

EcuaFina is een geweldige winkel om te bezoeken als je op zoek bent naar authentieke handgemaakte producten uit Ecuador. Ik was erg blij met mijn aankoop daar en de service die ik ontving. Het eerste dat me opviel toen ik de winkel binnenliep, was hoe mooi alle producten waren gepresenteerd. De kleuren van de sjaals, poncho's en dekens waren prachtig en het was duidelijk dat alles in de winkel zorgvuldig was geselecteerd. Ik vond vooral de panamahoeden geweldig. De medewerkers bij EcuaFina waren ook zeer behulpzaam en deskundig over hun producten. Ze hielpen me bij het vinden van precies wat ik zocht en gaven nuttige informatie over waar elk item vandaan kwam en hoe het werd gemaakt. Wat echt indruk op mij maakte, is dat deze producten eerlijk zijn verhandeld. Het idee dat mijn aankoop rechtstreeks helpt bij gemeenschappen in Ecuador maakt me enorm blij. Als je een uniek cadeau wilt vinden of iets speciaals voor jezelf wilt kopen, zou EcuaFina bovenaan je lijst moeten staan!

B
Bos 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!