EazeGames

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

EazeGames

Als je van online vaardigheidsspellen houdt dan kun je bij EazeGames terecht. Je kunt er spelen met andere mensen spelen én geld verdienen. Dat klinkt leuk en makkelijk, maar wat je staat je precies te wachten als je er inlogt? Door eerst de reviews van consumenten op onze website te lezen kom je makkelijk te weten wat andere gebruikers van dit platform vinden. Vinden zij bijvoorbeeld het aanbod aan spellen de moeite waard? Hoe makkelijk is het echt om geld te verdienen met het spelen van deze games? En misschien wel de belangrijkste vraag van allemaal, is EazeGames betrouwbaar?

Over EazeGames

EazeGames BV

is enkele jaren geleden opgericht in Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend platform wat online spellen betreft. Op de site staat een uitgebreid Hulpcentrum waar je terecht kunt om meer te weten te komen over hoe bijvoorbeeld je geld op je account kunt storten, wat je moet doen als je niet meer bij EazeGames kunt inloggen en hoe je incidenten tijdens het spelen kunt melden. Je kunt via de support e-mail al je vragen stellen of gebruik maken van het EazeGames telefoonnummer als je liever persoonlijk al je vragen of klachten kenbaar wilt maken.

De producten van EazeGames

EazeGames biedt via haar platform spellen aan die 100% op vaardigheden gebaseerd zijn en die dus geen kansspel elementen bevatten. De mogelijkheid om als winnaar van een spel uit de bus te komen ligt op die manier geheel bij de spelers die aan het desbetreffende spel of toernooi meedoen. Vraag je jezelf af welke spellen er bij deze aanbieder te spelen zijn? Op de homepagina staan de meest favoriete en populaire spellen die door andere spelers gespeeld worden zoals EazeGames Bingo, solitaire, Sudoku en Bowling. Dit platform met spellen is niet alleen op je desktop te spelen, je kunt ook de Apple of Android versie downloaden om op elk gewenst moment op je mobieltje of tablet te gebruiken.

Geld storten en uitbetalen bij EazeGames

Als je mee wilt spelen om te winnen dan zul je voordat je begint en EazeGames je kan uitbetalen een account moeten maken. Om aan de spellen waar je geld kunt winnen deel te kunnen nemen zul je inschrijfgeld moeten betalen. Dit geld kun je op je account storten door gebruik te maken van de veilige betaalmethodes zoals PayPal, ApplePay en creditcard die het bedrijf je biedt. Om prijzengeld uit te laten keren kun je terecht in de instellingen van je account.

Reviews en commentaren over EazeGames

Wij zijn constant op zoek naar klanten die onlangs ervaring hebben opgedaan met dit platform. Door hen de mogelijkheid te bieden hun EazeGames reviews op onze website te plaatsen zijn wij in staat om een zo duidelijk en recent mogelijk beeld van de werkwijze van deze site te laten zien. Dus, als jij een betalende gebruiker van EazeGames bent dan ben je van harte welkom om jouw ervaring met ons en andere consumenten te delen. Het kost je maar een paar minuten om je beoordeling te schrijven en daar een maximaal aantal van 5 sterren aan te hangen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review