Double F Online

Alle reviews

Double F Online

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Double F Online

Online producten kopen is leuk. Maar de juiste producten aanschaffen die je nodig hebt, is pas een uitdaging. Overbodige spullen kopen kan soms lastig zijn. Zeker als het gaat om beauty producten is het je aangeraden om de juiste keuze te maken. Nu is het zo dat er heel veel leveranciers zijn van beauty producten. Double F Online is hier een voorbeeld van. Om die goede keuze te maken en te weten hoe het gaat bij dit bedrijf, is het daarom goed om reviews van klanten te lezen. Deze hebben ze achtergelaten op onze website.

Over Double F Online
Double F Online is een drogist en beauty online winkel. Het is in 2002 begonnen als kraampje en later heeft het zich ontwikkelt tot winkel in 2009. Double F Online is toen in april 2015 gelanceerd. Het bedrijf heeft zich steeds verbeterd en in 2017 werd het een nieuwe online shop. Na zeker 3 jaar heeft het bedrijf besloten zich weer uit te breiden met een online shop. Tot er in 2020 wederom een online shop werd geopend. Het bedrijf staat voor goede service en producten van kwaliteit. En hiernaast is Double F Cosmetica in Barneveld al ruim 11 jaar een begrip.

Verder biedt het bedrijf een groot assortiment aan drogisterij, cosmetica, haarverzorging, pruiken en haar- extension. In de webshop van Double F Online vindt je namelijk meer dan 20.000 artikelen. Deze artikelen worden dagelijks aangeboden. Het bedrijf werk verder met 1000 verschillende merken. De merken die binnen de verzorgingslijn worden gebruikt zijn; Cantu, Kera Care, Shea Moisture. En voor het lichaam bestaat het assortiment uit de merken; Nivea, Gillette, LÓreal, Oral-B en Olaz. Het bedrijf zorgt ook ervoor dat elke groep van mensen een aankoop kan doen.

Producten en diensten van Double F Online
Double F Online probeert een ieder tegemoet te komen door voor elke klant verpakkingen te versturen. Dit betekent dat je niet altijd naar de winkel hoef te gaan. Zo kan niemand zien wat er in je pakketje zit. Als je een product online koopt, is het natuurlijk ook makkelijker om te zoeken.  Alle producten die worden verkocht hebben volume. Kun je nog steeds de juiste producten niet vinden? Dan helpt de klantenservice jou daarbij. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 t/m 17.00. Naast het feit dat je kunt bellen, is het ook mogelijk dat je een mail stuurt of een whatsapp bericht.

Complimenten, klachten en tips voor Double F Online
Heb je wel eens beauty artikelen producten van de drogist besteld bij Double F Online? Laat dan een review achter, over jouw ervaring met de producten van Double F Online. Voor mensen die willen kopen is jouw ervaring altijd leuk en handig voor een volgende of nieuwe aankoop. Jouw beoordeling kan dat van anderen veranderen.