DHgate reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

DHgate

DHgate

is een Chinese business-to business (B2B) en business-to-consumer (B2C) internationale e-commerce marktplaats die bemiddelt tussen de verkoop van gefabriceerde producten van leveranciers aan kleine en middelgrote winkeliers. Het is een van de grootste B2B e-commerce handelsplatforms in China. Ontdanks dat het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd is in Beijing heeft het bedrijf wereldwijd kantoren, ook in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding of heb je wellicht contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over DHgate

DHgate werd opgericht door Diane Wang in Beijing in augustus 2004 en werd officieel gelanceerd in 2005. De "DH" in DHgate verwijst naar Dunhuang, een Chinese stad in de hedendaagse provincie Gansu. Vroeger was dit een strategisch punt op de zijderoute die China in de oudheid met de rest van de wereld verbond. De naam verwijst naar de plaats van het bedrijf als een moderne, online versie van de Zijderoute die kleine en middelgrote ondernemingen verbindt tussen China en het buitenland.

Producten en diensten van DHgate

DHgate is dus een internationaal business-to-business (B2B) e-commerceplatform dat voornamelijk Chinese MKB'ers koppelt aan bedrijven en particulieren over dehele wereld. In 2020 had het platform 31 miljoen wereldwijd geregistreerde kopers, 2,2 miljoen verkopers en waren er 32 miljoen producten beschikbaar. Maar wat wordt er dan precies op de website verkocht? Op DHgate.com worden tal van producten verkocht, waaronder een reeks elektronica, kleding en gezondheids- en schoonheidsartikelen, naast vele anderen. Het wordt beschouwd als het grootste digitale platform in China dat zich uitsluitend richt op B2B-transacties en is beschikbaar in acht talen, waaronder: Chinees, Engels, Russisch, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans en Frans.

DHgate exploiteert ook fysieke locaties die bekend staan als Digital Trade Centers (DTC's) waar potentiële klanten goederen kunnen inspecteren voordat ze bestellen. DTC's bevinden zich in tal van landen wereldwijd. In 2020 lanceerde DHgate Myyshop, een Software-as-a-Service (SaaS)-product om een gedecentraliseerde internationale e-commerce industrie op te bouwen.

Ervaringen, klachten en tips over DHgate

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over DHgate achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan je ook weer andere potentiële klanten van het bedrijf helpen om een goede keuze te maken. Jouw reviews worden dus enorm gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review