De Sfeerhaard

Alle reviews

De Sfeerhaard

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

De Sfeerhaard

Een sfeerhaard kan gezelligheid en warmte brengen in huis. Tegenwoordig is het zo dat er geen schoorstenen meer worden geplaatst in woningen. De meeste mensen stappen over naar een sfeerhaard. Als je wilt genieten van de juiste sfeerhaard dan is Desfeerhaard.nl een optie daartoe. Op onze website kun je reviews en beoordelingen te lezen van andere klanten. Dit kan jouw keuze helpen bepalen.

Over De Sfeerhaard
Desfeerhaard.nl heeft een passie voor interieur en is zich bewust van de functie van elektrische sfeerhaarden. Het bedrijf heeft jarenlang ervaring met elektrische sfeerhaarden van hoge kwaliteit. Betrouwbaarheid, veiligheid en innovatie staan centraal binnen het bedrijf. Het bedrijf is van start gegaan met een gezamenlijke passie van drie partners om klassieke openhaarden en bio ethanol haarden op de markt te brengen. Uit deze samenwerking zijn drie modellen van sfeerhaarden ontstaan.

Producten en diensten van De Sfeerhaard
Het assortiment van Desfeerhaard.nl bestaat uit wandhaarden en Inzethaarden. De volgende merken worden ook gepresenteerd op de website van het bedrijf; Vancouver, Toronto en Montreal. De Inzethaard Toronto is een van de haarden die gemakkelijk en overal te plaatsen is. Voor de inbouw van een cinewall of wandmeubel is deze haard dan perfect. De breedte van de lijst van 4,5 cm, het bevat verder een multicolor LED vlammen, een timerfunctie en is 100% elektrisch. Het bedrijf heeft hiernaast ervoor gezorgd dat de Toronto CSA en CE gecertificeerd zijn.

Naast de Toronto heeft het bedrijf ook de Vancouver voor elke woning. Deze openhaard is veilig en klassiek. Ook levert het bedrijf het bij de klant met een muurbeugel. Dit maakt het mogelijk het overal te kunnen hangen. De glazen breedte is vanaf 13,5 cm. Het bevat hiernaast decoratieve acryl kristallen, een capacitief touchscreen, een muurbeugel, het is 100% elektronisch, zorgt voor verwarming en is gecertificeerd met CSA, TUV en CE certificering.

Tenslotte kan de klant ook kiezen voor de Inzethaard Montreal. Het gaat hier om een dunne grafiet zwarte rand met een lijstbreedte van 2,9 cm. Deze openhaard zorgt ervoor dat je veilig bent en zonder rand in de wand van je kast past. Alle andere zaken gelden zoals bij de andere haarden ook hiervoor. Mocht je advies nodig hebben over de juiste openhaard in je woning, dan heeft het team van Desfeerhaard.nl de juiste personen die je hiervoor bijstaan. Hiernaast kan ook contact worden opgenomen met de klantenservice die 1 maal 24 uur te bereiken is. Dit kan telefonisch, via de website of via de mail.

Complimenten, klachten en tips voor De Sfeerhaard
Heb je weleens een openhaard gekocht bij Desfeerhaard.nl? Hoe heb je jouw haard ervaren? Heb je de juiste advies kunnen krijgen die je nodig had? Hoe heb je de klantenservice ervaren? En ben je tevreden over die het bedrijf heeft geleverd? Dit willen wij graag van je weten. Laat daarom een review en beoordeling achter, om zo het bedrijf te helpen aan verbetering. Als toekomstige klanten jouw review lezen kan het ze helpen om een goede keuze te maken bij het bedrijf.