Daily Watch Club

Alle reviews

Daily Watch Club

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Daily Watch Club

De meeste mensen kopen naast kleding meestal ook kleine accessoires die zeker bij de outfit passen. Een horloge van Daily Watch Club zal zeker goed zitten. Met horloges van Daily Watch Club kun je er iets luxer uitzien. Voor iedere stijl kun je haast een horloge vinden bij Daily Watch Club. Wat anderen hebben ervaren bij het kopen van horloges bij Daily Watch Club kun je lezen op ReviewsBird.. Zo kun je een beslissing maken op basis van ervaringen van anderen.

Over Daily Watch Club
Daily Watch Club is opgericht door Wouter. Van jongs af heeft hij een passie gehad voor horloges. Al meer dan 10 jaar is dit bedrijf actief in de horloge industrie. Bij Daily Watch Club gaat het om een betrouwbaar platform, die de beste merkhorloges presenteert op de markt. Het bedrijf biedt aan een ieder de mogelijkheid om horloges te kiezen die het best bij hen past. Voor elke gelegenheid heeft Daily Watch Club een horloge. De naam Daily Watch Club is een jarenlange droom, die de oprichter lang heeft gekoesterd. Binnen de horloge industrie heeft Wouter ervoor gezorgd dat het bedrijf binnen het horloge netwerk is komen te staan. De samenwerkende bedrijven van Daily Watch Club zijn in Nederland gevestigd.

Producten en diensten van Daily Watch Club
Het bedrijf biedt horloges aan dames zowel heren. Voor klanten bestaat de mogelijkheid om te kiezen uit duizenden modellen. De horloges zijn hiernaast uitgerust met chronograaf Japans Quartz uurwerk, mineraalglas en roestvrije stalen band. Daily Watch Club is een betrouwbare online shop die keuze biedt uit verschillende bekende merken zoals Diesel, Emporio Armani, Hugo Boss en Michael Kors. Op het kantoor van Daily Watch Club ligt er geen voorraad. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om de horloges eerst binnen te krijgen. De betaling geschiedt dan achteraf. Diverse betaalmethoden zijn dan mogelijk zoals: Maestro, Visa card, iDeal, Paypal, Belfius Pay Button en nu is het ook mogelijk om gebruik te maken van Afterpay, waarbij de betaling achteraf plaatsvind.

Complimenten, klachten en tips voor Daily Watch Club
Heb je een Daily Watch Club horloge aangeschaft? Vertel dan iets erover door een review achter te laten. In je review kun je vertellen hoe het is gegaan met de bestelling? Hoe de klantenservice was? Of ben je tevreden over je bestelling? Aarzel niet om je beoordeling en ervaring te delen. Zo kunnen andere klanten de juiste keuze maken.

Mocht je hiernaast toch klachten hebben nadat dat horloge is geleverd? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij vinden het leuk om je klachten aan te horen en jou van dienst te zijn. Laat gerust een berichtje achter via de chat of email. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00.