Coolshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Coolshop

Het leuke van winkelen bij megastores zoals de Action, Zeeman of Xenos is dat je in hun ruime assortiment altijd wel dingen tegenkomt waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt! Zo ook bij de online winkel Coolshop. Wat ze verkopen? Nou zo’n beetje alles wat Cool is! En meer! Of de aangeboden producten ook van kwaliteit zijn en hoe het met de service over het betalen, toesturen, ruilen en klachtenafhandeling is gesteld, dat weten we nog niet. Daarvoor hebben we uw beoordeling nodig! Heeft u wel eens iets online besteld bij dit online warenhuis? Beschrijf uw persoonlijke ervaringen in een review en laat deze op onze site achter. Geef andere consumenten een beter beeld van de mensen achter de website, zodat minder mensen bedrogen uitkomen.

Over Coolshop
De website Coolshop is in Denemarken geboren. In 2002 begonnen 2 broers een handel in de verkoop van goederen vanuit de garage van hun ouderlijk huis. Ze verkochten van alles: bulkpartijen snoep en parfum van de groothandel, een stapel nieuwe kleding van een failliet gegane detailhandel, een overeenkomst met de plaatselijke supermarkten, bakker, enzovoort. De broers Mark en Mike bleken hele goede handelaren te zijn. Al snel voegde Jacob Risgaard zich bij het tweetal, en hiermee werd de stap gezet naar het digitaal aanbieden van goederen, en verzending over de hele wereld.

Producten en diensten van Coolshop

Bij Coolshop verkopen ze echt alles wat je maar kunt bedenken. Je kunt uren door de website scrollen om alle 15.000 producten te bekijken, maar er zijn ook handige zoekmenu’s. Enkele van de rubrieken zijn; tuin, speelgoed voor de kinderen, beauty producten, huis- en keuken hulpmiddelen, games, consoles en elektronica, computers, gereedschap, alles voor de baby, kinderkleding en accessoires, gezondheid, persoonlijke verzorging, films, tv-programma’s, gadgets, fanshop en cadeau-ideeën, lifestyleaccessoires, en outdoor Sport.
Natuurlijk kan je ook direct de producten bekijken die in de uitverkoop of in de outlet staan. Bij iedere aankoop kunt u kortingspunten verdienen, waarmee u kunt sparen voor waardevolle cadeautjes. Bestellingen boven de 30 euro worden gratis thuisbezorgd. Bestellingen worden binnen 24 uur verzonden naar het door uzelf opgegeven adres. Er zijn in Nederland geen bezoek- of afhaalpunten. Je kunt je ook opgeven voor de elektronische nieuwsbrief, waarin je op de hoogte wordt gehouden van het nieuwste aanbod, en de echte actieklappers bijvoorbeeld van de Playstation of de Xbox. Er zijn ook speciale dagen waarop extra kortingen worden gegeven zoals Black Friday, Singles Day en Cyber Monday.

Complimenten, Klachten en Tips over Coolshop
De online winkel Coolshop is zo’n winkel waarop je je urenlang kunt surfen van de ene rubriek naar de andere. Op zoek naar een mooie tuinset, strijkplank, of lekker geurtje voor je vriendin? Of misschien ben je op zoek naar een hangmat, LED lampjes voor in de tuin, of een setje keukenhanddoeken? Heb jij wel eens wat gekocht? Vertel ons wat jou persoonlijke ervaringen zijn met deze enorme groothandel die zowel B2B als aan particulieren levert. Hoe is het met de kwaliteit, de service? Het achterlaten van een review helpt om van Rewsbird.nl de meest volledige Nederlandstalige vergelijkingssite te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review