Casual Cases

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Casual Cases

Als je net een nieuw mobieltje of tablet hebt dan wil je natuurlijk niet dat die per ongeluk uit je handen valt en stuk gaat. Daarom is een telefoonhoesje een simpele en effectieve oplossing om dat te voorkomen. Gelukkig zijn er steeds meer aanbieders die online hoesjes en accessoires voor je telefoon te bieden hebben. Om voor de juiste online shop te kiezen maak je het beste eerst gebruik van de commentaren, klachten en tips van ander klanten. Je vindt ze in hun reviews op onze website zodat je makkelijk kunt zien waar je de beste service krijgt en welke leverancier voor problemen zorgt. Op die manier wordt je snel duidelijk of de online shop Casual Cases bij de eerste of de laatste categorie hoort.

Over Casual Cases

Deze online shop biedt als sinds 2012 telefoonhoesjes en covers voor tablets en mobieltjes. Als je hier geen hoesje voor jouw apparaat kunt vinden dan kun je met Casual Cases contact opnemen om te kijken wat zij voor je kunnen doen. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Je kunt bellen, mailen of de rubrieken met uitleg over het bestellen en verzenden van producten op de website bekijken. Wil je als eerste leuke aanbiedingen en Casual Cases kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Heb je tijdens het bestellen een fout gemaakt en het verkeerde model telefoonhoesje besteld? Dat is geen probleem, je kunt jouw bestelling binnen 30 dagen naar Casual Cases retourneren.

De telefoonhoesjes en accessoires van Casual Cases

Heb jij een nieuwe Samsung Galaxy S22 Ultra of een One Plus Nord CE? Ben jij een echte Apple fan en heb je net je nieuwe iPhone 13 uit de doos gehaald? Wees dan verstandig en bestel een van de vele telefoonhoesjes die Casual Cases voor je telefoon verkoopt. Deze online shop heeft zelfs hoesjes voor MacBook of E-reader. Je hebt de keuze uit vele merken en nog veel meer kleuren en bovendien kun je via de site van Casual Cases je eigen hoesje ontwerpen. Wil je het scherm van je nieuwe Huawei P40 Pro of iPhone beschermen met een folie of beschermglas? Bestel dat dan tegelijkertijd met je nieuwe hoesje, zo weet je zeker dat je telefoon lang beschermd zal blijven. Hoe kun je bestellingen bij Casual Cases betalen? Deze site accepteer onder meer Bancontact, PayPal en iDEAL. Zelfs achteraf betalen met Billink is mogelijk.

Reviews, klachten en commentaren over Casual Cases

Ondanks dat een telefoonhoesje voor je smartphone een kleine investering is heb klanten wel recht op kwaliteit en goed service. Daarom kun jij hen met jouw Casual Cases review op onze website laten weten wat hen bij deze online shop te wachten staat. Wat is jouw ervaring, is Casual Cases als verkoper van telefoonhoesjes en accessoires een betrouwbare partner? Hoe ver gaan de medewerkers om je klachten tot een goede oplossing te brengen? Welke kwaliteit hebben de hoesjes eigenlijk? Je kunt met jouw beoordeling op zijn minst antwoord op een van deze vragen geven. Met alle Casual Cases reviews die wij laten zien ontstaat er zo een aardig goed beeld van de plus- en minpunten van deze online shop.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review