Bundles

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Bundles

Staat er weer een grote afwas op je te wachten? Of doe jij handmatig de was? Dan is het misschien tijd om over te schakelen op machines, die dat werk voor een groot gedeelte voor jou kunnen doen. In je zoektocht naar dit soort apparaten ben je wellicht al eens eerder bij Bundles terecht gekomen.

Voordat je de producten van Bundles gaat aanschaffen, wil je uiteraard wel zeker zijn dat het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Daarbij kan je denken aan zaken als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Bundles? Maakt het bedrijf hun eigen producten, of verkopen ze die van andere ondernemingen? Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit en garantie van de apparaten? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik een bericht met het bedrijf wil delen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze site, Bundles reviews en beoordelingen te lezen. Op basis daarvan kan je zelf beslissen of je een bestelling wil plaatsen bij Bundles.

Wat is Bundles

In 2013 ontdekte Marcel Peters dat wassen tot heel veel verspilling leidt. Hij vond dat door kwalitatief hoogwaardige machines - zoals bijvoorbeeld wasmachines - hoogwaardig te gebruiken en onderhouden, in combinatie met een abonnement, dit proces veel interessanter is dan het in bezit zijn van een ‘wegwerpapparaat’, aldus Marcel Peters. Echter is hij zelf geen wasexpert, daarom heeft die Mille om hulp gevraagd. Het resultaat daaruit zijn de Bundles oplossingen.

Producten en diensten Bundles

Om het aanbod van Bundles te bekijken kan je hun website bezoeken. Als je daar beland bent ,staan er gelijk diverse categorieën voor je klaar. Zo kan je op de homepagina kiezen uit: Koffie, Wassen, Drogen en Vaatwassen. Als je op zo’n categorie klikt kan je verschillende abonnementen bekijken. Heb je een abonnement gevonden? Dan kan je daarvan de toepasselijke inhoud en prijs bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de duurzaamheidsvisie van Bundles te lezen als je naar beneden zou scrollen op de homepagina. Verder kan je lezen over de werking van een Bundles abonnement, zo garandeert het bedrijf je de volgende dingen: uitkiezen van een bundel, gratis installatie, alleen betalen voor gebruik en eindeloze garantie.

Je kunt ook nog over de werking van Bundles lezen. Waar je kunt vinden dat: Bundles pas vertrekt als alles werkt en jouw oude apparaat meeneemt. De abonnementen maandelijks opzegbaar zijn. Via de Bundles WebApp krijg je een overzicht van wat jij ontvangt te zien, en extra tips. Mielen en Bundles zorgen ervoor dat hun machines een lange levensduur hebben.

Contact

Wil je een abonnement nemen bij Bundles, maar heb je een vraag die je weerhoudt dat te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor verschillende opties, zo kan je op de site via een contactformulier jouw bericht met Bundles delen. Vind je het fijner om telefonisch contact op te nemen? Dan kan je bellen naar het nummer: +31 (0) 85 401 19 08. Mailen gaat ook, daarvoor moet je het adres: info@bundles.nl gebruiken. Voor een persoonlijk bezoekje moet je aan de Industrieweg 71 Unit 4, 5145 PD, Waalwijk zijn. Zelf meer onderzoek doen naar Bundles is ook mogelijk, gebruik daarvoor: KVK: 61696625 BTW en nr: NL854450877B01.

Reviews en beoordelingen Bundles

Heb je al eens eerder een abonnement bij Bundles genomen? Of een andere soort ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Bundles met ons in de vorm van een review en beoordeling. Door jouw belevenis achter te laten maak je het eenvoudiger voor andere lezers een realistischer beeld over Bundles te vormen. Als je graag meer reviews en beoordelingen leest over vergelijkbare bedrijven gaat dat ook, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sam Wolters 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs Bundles ontdekt en ik ben zeer tevreden over hun diensten. Bij Bundles kan je abonnementen afsluiten op kwalitatieve huishoudelijke apparaten zoals Miele wasmachines, wasdroge...

Alle reviews ( 1 )

Eco-vriendelijk Abonnement: Huishoudelijke Apparatuur Zonder Gedoe

Ik heb onlangs Bundles ontdekt en ik ben zeer tevreden over hun diensten. Bij Bundles kan je abonnementen afsluiten op kwalitatieve huishoudelijke apparaten zoals Miele wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en Siemens koffiemachines. Een groot voordeel is dat er geen aanschafkosten zijn! Dat betekent dat je direct kunt genieten van een kwaliteitsproduct zonder zorgen te maken over de hoge kosten die bij aanschaf komen kijken. Wat me vooral opviel aan Bundles is hun focus op duurzaamheid en de circulaire economie. Dit past perfect binnen mijn eigen idealen om zuinig om te gaan met onze planeet. De machines worden na gebruik namelijk ook gerecycled én door het huren van producten draag ikzelf actief bij aan deze verduurzaming. De klantenservice van Bundles heb ik als prettig ervaren. Bij vragen nemen zij snel contact met je op via mail of telefoon en staan klaar om eventuele problemen vakkundig op te lossen. Kortom, wil jij graag duurzame huishoudelijke apparatuur in huis maar vind je het lastig om de hoge kosten hiervoor upfront te betalen? Dan raad ik Bundles zeker aan!

S
Sam Wolters 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!