Blokker

Alle reviews

Blokker

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Blokker

In de winkelstraten zijn de oranje letters van deze keten al jaar en dag aanwezig. Misschien heb jij hem ook wel eens gezien, misschien loop je er nog elke week langs: de Blokker. Maar heb je wel eens bij jezelf afgevraagd hoe de Blokker met haar klanten omgaat?

Wellicht wil je weten wat de kwaliteit is van de producten die Blokker verkoopt, of wil je weten hoe Blokker om gaat met retouren, defecten of problemen bij je aankoop. In dit soort gevallen is het handig om even onderzoek te doen welke reviews Blokker zoal krijgt van haar klanten. Die reviews vind je hier bij ReviewsBird!

Over Blokker
In 1896 richt Jacob Blokker, samen met zijn vrouw Saapke Kuiper in Horrn de eerste Blokker winkel op. De winkel had in de eerste instantie een wat langere naam dan ‘Blokker’, namelijk ‘De Goedkope Ijzer- en Houtwinkel’. Het waren pas de vier zoons van Jacob die de winkels in de jaren dertig van de vorige eeuw gingen uitbreiden. Er kwamen filialen bij in de Randstad, en vanaf toen ging de keten ‘Gebroeders Blokker’ heten. Later is dit veranderd naar simpelweg ‘Blokker’.

Tot aan 2018 had de familie Blokker een meerderheidsbelang in de gelijknamige winkelketen. Vanaf toen werd echter aangekondigd dat ze dit meerderheidsbelang wilden verkopen. De winkel ging over in e Blokker Holding, één jaar later veranderd naar Mirage Retail Group. Ondanks alle overnames lukte het echter niet om Blokker weer winstgevend te maken, en in 2020 werd de Blokker alsnog failliet verklaard. Toch is er een doorstart gemaakt. Jeanine Hulst, de huidige CEO van Blokker heeft de taak om een ‘turn around strategie’ ten uitvoer te brengen, om de winkelketen weer leven in te blazen.  

Producten en diensten van Blokker
Blokker heeft inmiddels haar eigen website, maar is nog altijd aanwezig in de verschillende winkelfilialen verspreid door het land. Om een overzicht te hebben van alle Blokker winkels, kun je de website bezoeken. Via Zoek Een Winkel kun je aan de hand van een plaatsnaam of postcode een filiaal in de buurt vinden. Je vindt er ook direct de openingstijden van de betreffende Blokker winkel.

Wij zullen vanaf hier verder gaan met Blokker online: de website waar de winkel haar producten verkoopt. De website kenmerkt zich met dezelfde oranje kleurstelling als de rest van het bedrijf. Je kunt op de hoofdpagina direct Blokker kortingen en producten in de aanbieding vinden, of via de categorieën en zoekbalk zoeken naar een product.

Je kunt bestellingen op de website plaatsen vanaf €15. Blokker rekent €5,95 verzendkosten, maar deze vervallen bij bestellingen boven de €40. Je kunt je bestelling ook gratis afhalen bij één van de Blokker winkels bij jou in de buurt.

Kan ik online de Blokker Folder bekijken?
Ook kun je tegenwoordig de Blokker Folder via de website, volledig digitaal inzien. Blokker geeft elke week een nieuwe folder uit en deze wordt ook dan ook geüpdatet op de website. Je kunt deze in je webbrowser bekijken, of een PDF-versie van de folder downloaden.

Klachten, complimenten of tips voor Blokker
Heb jij producten van de Blokker in huis? Hoe bevallen deze? Ging de aankoop op de website gemakkelijk? Hoe werd er met jouw eventuele klacht omgegaan? Graag horen we jouw ervaringen met het bestelproces bij Blokker. Beoordelingen als deze helpen nieuwe klanten namelijk aan een beter inzicht in de manier waarop bedrijven met haar klanten omgaan. Dat kan alleen maar goed zijn natuurlijk!